fbpx

El BM Granollers millora el tractament de lesions dels jugadors i jugadores dels primers equips de la mà de la Clínica de Fisioteràpia esportiva ResportClinic, que alhora ofereix serveis als jugadors i jugadores de La Base amb condicions especials.

Aquesta temporada el BMG va formalitzar un conveni de patrocini amb la clínica de fisioteràpia esportiva ResportClinic. Aquest patrocini ha permès als jugadors i jugadores dels primers equips disposar dels recursos de la clínica de Barcelona posant al servei dels jugadors tractaments que fins ara no tenien a l'abast.

Un dels recursos més utilitzats pels equips ha sigut l'accés ràpid a l'ecografia, una prova de diagnòstic per imatge que ofereix la possibilitat d'aconseguir imatge en directe dels teixits tous del cos com els tendons, músculs, lligaments, etc.

El ràpid accés a aquesta prova, supervisat sempre pel Dr. Joan Vives, ha permès als equips prendre decisions ràpidament i amb més informació del que podien fer fins ara. Determinar si una lesió està recuperada o no, valorar la gravetat de la lesió i identificar amb precisió la zona afectada son només algunes de les funcions que l'ecografia pot aportar a la medicina de l'esport.

L'inici precoç del tractament és important, però més important és tenir un diagnòstic clar i concís que permet saber quina lesió tenim entre les mans, ja que sense aquesta informació elaborar un pla de tractament i calcular els temps de recuperació és molt difícil.

 

Banner InferiorcatCAT