fbpx

(21:00 hores, Youtube Salud Tenerife) L'equip de Robert Cuesta no es vol desenganxar de la primera posició del grup B de la Lliga Guerreras Iberdrola

BM SALUD TENERIFE vs. KH-7 BM GRANOLLERS | DIUMENGE, 21:00 h

El KH-7 jugarà dissabte, 13 de febrer, a les 21 h el partit corresponent a la jornada 11 contra el Balonmano Salud Tenerife. Les granollerines han guanyat els últims dos partits a casa contra el Morvedre i l'Adesal Córdoba. D'aquesta manera, el KH-7 vol seguir sumant de dos en dos. L'últim partit que va enfrontar a aquests dos equips va acabar amb victòria del KH-7 per 29 a 18 en la primera volta de la lliga domèstica. El partit ajornat de la primera volta es podrà seguir pel Canal de YouTube del BM Salud Tenerife.

En Robert Cuesta té clar quin és el camí de la victòria i sap els punts clau per aconseguir la tercera victòria consecutiva: "Necessitem parar el seu dos contra  dos amb les seves pivots."

El Granollers és primer amb 15 punts i té un partit més que el segon classificat (Rocasa, 15 pts). 

El rival

El BM Salud Tenerife és un equip que juga molt bé al contraatac i aprofita les pèrdues de l'equip rival. El seu dos contra dos amb les seves pivots i el llançament exterior són els punts forts de l'equip canari. Les noies de Manuel Ángel Galván són cinquenes a la classificació amb 8 punts i no han guanyat mai contra el KH-7 Granollers.

Dades importants

  • La màxima golejadora del BM Salud Tenerife és Rebeca López amb 42 gols.
  • El BM Salud Tenerife i el KH-7 BM Granollers s'han enfrontat dues vegades en tota la història.
  • Si el KH-7 guanya, seguirà líder de la lliga.

Banner InferiorcatCAT