fbpx

El Fraikin rep al Blasgon/Bodegas Ceres VA amb la intenció de seguir amb la bona ratxa a la Lliga Sacyr Asobal

FRAIKIN BM GRANOLLERS vs. BLASGON/BODEGAS CERES VA | DIUMENGE, 12:30 h

El Fraikin BM Granollers rep aquest diumenge (12:30h) al Blasgon/Bodegas Ceres VA, el cuer de la Lliga Sacyr Asobal, després d'aconseguir una victòria contundent al Palau d'Esports contra el BM Benidorm (35-27).

L'equip d'Antonio Rama és cinquè amb 25 punts, i suma cinc victòries consecutives. Si guanya contra el Blasgon/Bodegas Ceres VA, ocuparà la tercera plaça de la classificació per darrere del Barça i del Bidasoa Irun.

En el partit de la primera volta disputat al Pabellón Príncipe de Astúrias, el Fraikin es va imposar al conjunt d'Aranda de Duero per 27-29. El Blasgon/Bodegas Ceres VA és l’últim classificat, i només ha sumat dues victòries i dos empats en tota la lliga domèstica.

El rival

El Blasgon/Bodegas Ceres VA és l'últim classificat de la Lliga Sacyr Asobal amb 6 punts i porta cinc partits seguits sense conèixer la victòria. L'equip d'Aranda de Duero només ha sumat dos punts lluny del seu pavelló i va ser a Nava on va imposar el seu joc guanyant per 21 a 30. El partit que va enfrontar al Fraikin i al Blasgon/Bodegas Ceres VA a la primera volta, va finalitzar amb victòria granollerina per 27 a 29. Tot i la diferència de punts a la classificació, els nois d'Antonio Rama són conscients que no és un rival fàcil i que lluita totes les pilotes.

Dades importants

  • El Blasgon/Bodegas Ceres VA ha guanyat dues vegades al Palau d'Esports (27-32 el 07/02/2015 i 25-27 el 25/10/2013).
  • El Fraikin BM Granollers ha guanyat 6 partits seguits que no coneix la derrota.
  • Fa sis anys que el Blasgon/Bodegas Ceres VA no guanya al Fraikin.

Banner InferiorcatCAT