Les noies de Robert Cuesta van sortir amb les idees molt clares a la pista. L'alt ritme de les vallesanes va posar contra les cordes a l'AdesalCórdoba en els primers compassos de partit. (3-0, min 4). Tot i les baixes a la primera línia, l'atac va funcionar com una seda i el KH-7 trobava fàcils opcions per poder transformar els llançaments. Encara que va ser la imponent defensa de les de Cuesta, el factor determinant perquè el Granollers obrís escletxa en el marcador. El KH-7 va arribar a tenir un avantatge de set gols (11-5, min15).

Un cop passat l'equador del primer temps, les cordoveses van reaccionar i el seu atac va començar a fluir i posar en dificultats la defensa vallesana. Per la seva banda, el KH-7 va començar a encadenar una sèrie d'atacs errats, fet que va facilitar que les visitants s'apropessin amb un parcial de 2-9.Tot i això, el KH-7 es va sobreposar al moment i, va aconseguir marxar un gol per sobre al descans amb un gol d'Ona Veguésobre la botzina.

La segona part va començar amb intercanvi de gols a ambdues porteries, que va afavorir a l'Adesal, que va recuperar la iniciativa al marcador (19-20, min35). El KH-7 va tornar a agafar la davantera aprofitant uns minuts d'incertesa defensiva de les visitants, que s'havien mostrat molt contundents durant tot el matx. Si bé, el KH-7 havia recuperat la iniciativa, les de Cuesta havien d'irrompre en el partit i canviar la dinàmica del partit, i així va ser. Un parcial de 4-1 a deu minuts per la conclusió, va obrir un marge que seria decisiu pel resultat final. El KH-7 va saber administrar l'avantatge marcant el ritme en els darrers minuts i, les vallesanes es van endur dos punts d'or. (32-30).

KH-7 BM Granollers [32]: Wiggins, Imane,Moragues, Torras (1), Kofler, Vegué (7), Prelchi (4), Mera, Simó, Elaine (4), Ana González (6), Castañera (6), Capdevila (4) i Zarzuela.

Adesal Córdoba [30]: Alba María, Irene, Guerisoli (2), Reyes (5), Valero, Monrós, Vacas (11), Agustina (5), Maura Andrea, María de los Ángeles Ruiz (1), Montoro i Roda (6).

Parcials cada cinc minuts: 4-1, 6-3, 10-5, 13-8, 13-13, 17-16 (descans); 19-19, 21-21, 23-21, 26-24, 30-25 i 32-30 (final).

Àrbitres: Enric Escoda i Roland Sánchez, que van excloure a Monrós, Agustina (2) i María de los Ángeles Ruiz per part de l’Adesal Córdoba.

Incidències: Partit corresponent a la vuitena jornada de la Lliga Guerreres Iberdrola, disputat al Palau d'Esports de Granollers sense públic.