fbpx

(19:00h, Esport 3, La Liga Sports TV i Ràdio Granollers) Els granollerins, després de la derrota a Puente Genil, reben un dels equips més complicats de la Lliga Sacyr Asobal

FRAIKIN BM GRANOLLERS vs. INCARLOPSA CUENCA | DIVENDRES, 19:00 h

El Fraikin BM Granollers jugarà divendres a les 19 hores. El conjunt d'Antonio Rama sortirà a la pista del Palau d'Esports de Granollers per disputar el duel de la jornada 22 de la Lliga Sacyr Asobal contra l'Incarlopsa Cuenca.

Els granollerins són tercers a la classificació i es troben en un moment important de la temporada. Després de la derrota a Puente Genil (31-24), l'equip vol tornar a retrobar-se amb la victòria per seguir amb la segona volta extraordinària que estan fent en línies generals.

En el partit de la primera volta, disputat a Cuenca, el Fraikin es va imposar per vuit gols de diferència en un gran partit de Borja Lancina i Pol Sastre. Aquest partit serà ben diferent i l'equip català ho sap. El Fraikin vol seguir sent fort a casa i sumar una nova victòria per apropar-se a la segona plaça que ocupa el Bidasoa Irun.

Les declaracions d'Antonio Rama en la prèvia del partit:

"El Cuenca és un equip dur en defensa i té una molt bona porteria."

"Haurem de vigilar molt amb la seva primera línia."

"Volem marxar a la Copa del Rei amb una bona sensació." 

El rival

L'Incarlopsa Conca és un dels equips més incòmodes de la categoria. El conjuntes dirigit per Lidio Jiménez, és sisè a la classificació general de la Lliga Sacyr Asobal. L'equip de Cuenca suma 26 punts, un menys que el Fraikin BM Granollers i vols enganxar-se definitivament a la part alta de la classificació. Els de Lidio Jiménez han guanyat dotze partits, han sumat dos empats i han encaixat vuit derrotes.

L'última visita del Cuenca a Granollers és un clar exemple de la dificultat que té el Fraikin contra aquest gran equip. El Fraikin es va imposar per quatre goles de diferència, però va ser un partit molt igualat fins als minuts finals.

Dades importants

  • L'Incarlopsa Cuenca no guanya al Palau des de l'any 2012.
  • El màxim golejador del Cuenca és el lateral esquerre Thiago Ponciano amb 91 gols.
  • L'Incarlopsa Cuenca és el sisè millor visitant de la Lliga Sacyr Asobal. Ha guanyat 12 punts fora de casa.

Banner InferiorcatCAT