Dues intervencions finals de Nicole Wiggins han donat la victòria al KH-7 BM Granollers

El partit decisiu de la jornada entre el primer i el segon classificat del grup b de la Lliga Guerreras Iberdrola ha finalitzat amb un resultat positiu per a les noies de Rober Cuesta.

El partit ha començat amb un clar domini del BM Elche visitelche. Les noies de Joaquin Rocamora han sigut molt superiors en els primers instants del partit posant cinc gols de diferència en el marcador.

Un temps mort de Robert Cuesta ha canviat la dinàmica de les seves jugadores que han fet un canvi de xip fins a retallar la distància i fins i tot posant-se per davant en el marcador abans del descans.

La igualtat s'ha mantingut durant tota la segona part. Al minut 52 un gol de Martina Capdevila trencava els intercanvis de gol entre els dos conjunts i li donava un petit avantatge de dos gols al KH-7.

El KH-7 ha arribat al final del partit amb un gol d'avantatge i dues aturades finals de la Nicole Wiggins han permès que les granollerines aconseguissin la victòria.

D'aquesta manera el KH-7 segueix líder del grup b amb 19 punts.

FICHA TÈCNICA

19 - KH-7 BM Granollers: Wiggins, Ben Chayhab, Colomer, Moragues, Vazquez, Torras, Vegué (1), Prelchi, Mera, Gomes (4), González (2), Castañera, Sobrepera (5), Capdevila (7).

18 - BM Elche Mustang: Zhukova, Beatriz, Guilabert (1), Mendez, Andreu, Musons (6), Morales, Flores, Encinas, Boling (2), Clausson (3), Tchaptchet (2), Gasco (1), Martinez (3) i Duque.

Parcials cada cinc minuts: 2-1, 2-4, 3-8, 6-8, 7-9, 10-9 (descans), 11-11, 13-13, 14-15, 17-16, 17-17 i 19-18 (final).

Àrbitres: Els àrbitres del partit Andreu Marin i Nacho García van excloure a Prelchi i Castañera per part del KH-7 BM Granollers i a Musons i Flores per part del BM Elche visitelche.

Incidències: Partit corresponent a la dotzena jornada de la Lliga Guerreras Iberdrola disputat al Palau d'Esports de Granollers sense públic.