fbpx

El Fraikin vol seguir escalant posicions a la classificació i es troba en un moment clau de la segona volta de la lliga

ÁNGEL XIMÉNEZ PUENTE GENIL vs. FRAIKIN BM GRANOLLERS | DISSABTE, 18:30 h

El Fraikin BM Granollers torna a jugar aquest dissabte (18:30 h) un nou partit de la Lliga Sacyr Asobal. El rival d'aquesta jornada és l'Ángel Ximénez Puente Genil, novè classificat. L'equip d'Antonio Rama és tercer a la classificació i es troba en un moment clau de la temporada per seguir retallant distància amb el segon classificat, el Bidasoa Irun.

Els vallesans són tercers a la classificació i estan en un moment dolç, no coneixen la derrota en aquest inici de 2021 i no perden cap partit des de la jornada 12 que van caure a Logronyo per 30 a 25.

En el partit de la primera volta, disputat a Granollers, el Fraikin es va imposar per 32 a 31 en un gran partit dels vallesans. La història dels Granollers-Ángel Ximénez és molt recent, ja que la primera vegada que tots dos equips es van enfrontar va ser la temporada 2017/18. Fins al moment hi ha hagut deu duels, amb un balanç de vuit victòries i dues derrotes per als vallesans.

En acabar l'últim entrenament previ al viatge a Puente Genil Antonio Rama ha atès als mitjans. Repassem les seves declaracions:

"En aquests moments de temporada tots els partits són claus. L'Ángel Ximénez Puente Genil és un equip amb un atac molt complet."

"La pista de l'Ángel Ximénez és una pista molt difícil i és una pista especial."

"L'Ángel Ximénez Puente Genil està en un bon moment i nosaltres també. Crec que s'acabarà decidint per petits detalls." 

El rival

El rival d'aquest dissabte és un dels equips més difícils de guanyar a casa seva. L'Àngel Ximénez Puente Genil, dirigit per Paco Bustos, ha sumat 14 punts a casa i ha disputat vint partits, un més que el Granollers, i ocupa la novena posició en la classificació. Els andalusos han guanyat deu partits, han sumat dos empats i han encaixat vuit derrotes. De fet, l'última derrota va ser el passat dissabte a la pista de l'Incarlopsa Cuenca (27-26).

L'última visita del Fraikin a Puente Genil és una bona mostra que el pavelló Alcalde Miguel Sales no és una pista fàcil. Als 1/8 de final de la Copa del Rei del curs passat els granollerins van perdre per 28 a 27 en un duel que no va quedar sentenciat fins al partit de tornada.

Dades importants

  • El central Juan Castro és el màxim golejador de l'Ángel Ximénez amb 53 gols.
  • Si el Fraikin guanya, seguirà dins de la lluita per la segona posició de la Lliga Sacyr Asobal.
  • El primer equip no té cap baixa per al partit de dissabte.

Banner InferiorcatCAT