fbpx

Un gol final de Federico Pizarro amb el temps parat dóna els dos punts a l'Incarlopsa Cuenca

El Fraikin BM Granollers tanca el mes de febrer amb una derrota contra l'Incarlopsa Cuenca. Un gol final de Federico Pizarro, amb el temps parat, va sorprendre a tothom i va originar la segona derrota consecutiva de l'equip vallesà a la Lliga Sacyr Asobal.

L'equip d'Antonio Rama va començar molt bé el partit amb un gran Àlex Màrquez liderant l'equip amb els seus llançaments exteriors (3-1, minut 5). La parella arbitral va intentar controlar el partit amb dues exclusions molt ràpides, però no van tenir cap efecte sobre el joc dels dos equips. El ritme baix del Cuenca i les aturades intermitents de Leo Maciel deixaven amb vida al Cuenca en una primera part on el Fraikin BM Granollers va ser superior.

Tres gols d'Adrià Martínez van donar el màxim avantatge de la primera part al Granollers (8-4, minut 15). L'Incarlopsa no estava jugat a res, fet que va obligar a Lidio Jiménez a parar el partit amb un temps mort (9-5, minut 16). El Cuenca, dirigit per Pablo Simonet, va sortir reforçat del temps mort i amb una exclusió d'Antonio Garcia i uns quants minuts de desconcert de l'equip vallesà, va ser capaç d'apropar-se en el marcador (9-9, minut 21).

El Fraikin va recuperar la seva millor versió en la part final de la primera part. L'entrada a la pista de Pol Valera i Chema Màrquez i les aturades de Marc Guàrdia van fer que els nois d'Antonio Rama fessin un bon parcial i arribessin al descans amb una diferència de 5 gols (15-10, minut 30).

La segona part va ser molt diferent de la primera. L'Incarlosa Cuenca va posar una marxa més i va dominar gran part de la segona part. La reacció visitant va arribar en un moment clau del partit (18-15, minut 7). L'equip castellà manxec anava retallant a poc a poc el desavantatge que tenia el Fraikin i es col·locava per sobre amb un parcial de 0-5 (22-25, minut 25).

Les intervencions de Leo Maciel i la intensitat del Cuenca van posar al Fraikin contra les cordes. Una reacció final dels vallesans va permetre al Fraikin empatar el partit, però l'última possessió va ser per al Cuenca. El partit va finalitzar amb empat a 26 en el marcador, però una genialitat de Federico Pizarro amb el temps parat va donar els dos punts a l'Incarlopsa Cuenca.

FITXA TÈCNICA

26 - Fraikin BM Granollers (15+11): Guàrdia (Sastre); Lancina, Martínez (4), Gassama (1), Antonio García (1), Salinas (4) i Álex Márquez (6); Gurri, Chema Márquez (4), Edgar (1), Marc García, Valera (4), Rey (1) i Franco.

27 - Incarlopsa Cuenca (10+ 17): Maciel; Ponciano (8), Moscariello (2), Vainstein (1), Moya, Doldán (3) i Sergio López (6); Pizarro (3), Bulzamini (1), Simonet (1), Pérez de Inestrosa, Hugo López (2) i Fernández.

Parcials: 2-1, 5-2, 8-5, 9-7, 12-9, 15-10-descans-; 16-12, 19-16, 22-20, 22-25 i 26-27.

Àrbitres: Peñaranda i Yagüe. Exclusions: Salinas, Rey, Antonio García i Marc García per part del Fraikin Granollers i Simonet, Doldán (2 vegades), Ponciano, Pizarro, Sergio López, i vermella per a Moscariello de l'Incarlopsa Cuenca.

Incidències: Partit corresponent a la vint-i-dosena jornada de la Lliga Sacyr Asobal. Palau d'Esports de Granollers a porta tancada.

Banner InferiorcatCAT