El KH-7 BM Granollers aconsegueix la seva cinquena victòria consecutiva en un dels partits més difícils de la temporada. Les intervencions de Nicole Wiggins van ser clau perquè l'equip vallesà aconseguís els dos punts

Victòria del KH-7 BM Granollers en un partit que va ser molt igualat i que podria haver guanyat qualsevol dels dos equips. Les noies de Robert Cuesta van estar més encertades en els moments finals del partit i van aconseguir dos punts claus per a la segona fase.

Les granollerines, conscients de la importància del partit, van fer un inici de partit molt bo (3-7, minut 13). La primera línia, incansable durant tot el partit, va ser clau perquè tot l'equip es coordinés en atac. La Giulia Guarieiro va protagonitzar bones accions amb el seu llançament exterior (9-10, minut 20).

Tot i el bon inici del KH-7 i els gols d'avantatge, les noies del Rocasa Gran Canaria es van anar trobant còmodes i van apropar-se en el marcador. La bona defensa i els gols de contraatac van fer igualar el matx (15-16, minut 30).

A l'inici de la segona part el Rocasa Gran Canaria va col·locar-se per davant en el marcador i semblava que el KH-7 feia un pas enrere, però les bones accions de la Martina Capdevila, la Mireia Torras i la Giulia Guarieiro posaven dins del partit un altre cop a l'equip granollerí.

Gol amunt, gol avall, Giulia Guarieiro va ser l'autora del gol que donava un avantatge de dos gols per al KH-7 que ja va ser insalvable per al conjunt local. També cal destacar les intervencions de Nicole Wiggins, que van donar al KH-7 BM Granollers la victòria a Gran Canària.

FITXA TÈCNICA

Rocasa Gran Canaria 28: Ana Belén Palomino (P); Paula Valdivia (5), Agni Zygoura (2), Alba Spugnini (4), haridian Rodríguez (5), Maria Gomes (4), Tiddara Trojaola (2). També van jugar: Melania Falcón, Iara Grosso, Arinegua Pérez, Nerea Guerra, Dácil Quevedo, Sayna Mbengue (4), Silvia Navarro (PS) i Mizuki Hosoe (2).

KH-7 BM Granollers 30: Nicole Wiggins (P); Elene Vázquez (2), Giulia Guarieiro (6), Ona Vegué, Carmen Prelchi (3), Ana González (4) i Martina Capdevila (9). També van jugar: Imane Ben, Mireia Torras (3), Laia Moragues, Anna Colomer, Marta Mera i Elaine Gomes (3).

Parcials cada 5 minuts: 2-2, 3-5, 5-7, 9-10, 13-12, 15-16, 19-18, 21-21, 23-21, 24-23, 25-26 i 28 -30.

Àrbitres: José Alberto Macías de Pau i Ernesto Ruiz Vergara.

Incidències: Partit corresponent a la 13a jornada del Grup B de la Lliga Guerreres Iberdrola, celebrat al Pavelló Antonio Moreno, Telde.