fbpx

(17:30 h, Esport 3, La Liga Sports TV i Ràdio Granollers) El Fraikin BM Granollers afronta els 1/4 de final contra l'Ángel Ximénez Puente Genil

ÁNGEL XIMÉNEZ PUENTE GENIL vs. FRAIKIN BM GRANOLLERS | DIVENDRES, 17:30 h

El Fraikin BM Granollers busca aquest divendres (17:30 h, Esport 3, La Liga Sports TV i Ràdio Granollers) el passi a les semifinals de la Copa del Rei 2021. El rival serà l'Ángel Ximénez Puente Genil, que arriba al partit després de guanyar a l'Ademar de Lleó a León (26-28) i al Fraikin BM Granollers (31-24) en les dues últimes jornades de Lliga Sacyr Asobal.

Després d’un mes de febrer irregular, amb tres victòries  i dues derrotes, el Fraikin BM Granollers encara un mes de març molt mogut. L'equip d'Antonio Rama viatjarà a Madrid el dijous al matí (07:00 h) i entrenarà al WiZink Center de Madrid per preparar el partit de divendres a l'escenari del partit. Si tot va bé el Fraikin es trobaria a les semifinals amb el guanyador del duel entre el BM Logroño La Rioja i el Barça.

Els jugadors del primer es troben en un molt bon moment de forma. L'única baixa de l'equip per aquesta Copa del Rei és la de Pol Sastre que es va lesionar al turmell durant un entrenament d'aquesta setmana. El seu lloc l'ocuparà el porter del juvenil Pol Amores. 

Copa del Rei 2020/2021

El Fraikin BM Granollers i l'Ángel Ximénez Puente Genil, protagonitzaran l'eliminatòria dels quarts de final de la Copa del Rei que se celebrarà del 5 al 7 de març a Madrid.

El vencedor de l'eliminatòria entre els dos conjunts de la Liga Sacyr Asobal s'enfrontarà en les semifinals amb el guanyador del duel entre el BM Logronyo la Rioja i el Barça.

Per la seva banda, el BM Benidorm, finalista l'any passat, s'enfrontarà en els quarts de final al Bidasoa Irun.

El guanyador de l'eliminatòria entre Benidorm i el Bidasoa Irun s'enfrontarà amb el vencedor del xoc entre el Bada Huesca i l'Ademar de Lleó en les semifinals que es disputaran el 6 de març.

Eliminatòries de quarts de final

5/3. Barça - BM. Logronyo La Rioja

5/3. AX Puente Genil - Fraikin BM Granollers

5/3. Bada Huesca - Ademar de Lleó

5/3. Bidasoa Irun - BM. Benidorm

Les declaracions d'Antonio Rama en la prèvia del partit: https://youtu.be/KrplQIm9ev0

"Després de les dues derrotes a la Lliga Sacyr Asobal ens pot anar bé aquest partit per fer el canvi de xip."

"Serà un partit especial per la competició que és i volem tornar-li la moneda al Puente Genil després de perdre allà fa quinze dies."

"L'equip està il·lusionat, tenim ganes de competir a la Copa del Rei i participar per tot el que comporta una competició com aquesta."

El rival

El rival de divendres és l'Àngel Ximénez Puente Genil, un equip que es troba en estat de gràcia després de guanyar a l'Ademar a Lleó i al Fraikin en les últimes dues jornades de la Lliga Sacyr Asobal. El conjunt andalús, dirigit per Paco Bustos, va començar amb dubtes la temporada, però s'ha anat refent amb el pas de les jornades i és 7è amb 26 punts, un menys que el Fraikin.

L'equip de Puente Genil arriba de la millor manera a la Copa on ja va eliminar al Fraikin l'any 2018 en un partit que va arribar a la tanda dels set metres.

Dades importants

  • L'últim partit entre el Fraikin i l'Ángel Ximénez va ser fa quinze dies i va finalitzar amb victòria andalusa per 8 gols de diferència.
  • El porter juvenil, Pol Amores, viatjarà a Madrid amb l'equip substituint a Pol Sastre.
  • Si el Fraikin guanya a l'Ángel Ximénez, jugarà contra el guanyador de l'eliminatòria entre el BM Logroño La Rioja i el Barça a les semifinals de la Copa del Rei.

Banner InferiorcatCAT