fbpx

(20:00 h, Ràdio Granollers) El Fraikin BM Granollers torna al Palau d'Esports amb la mentalitat de seguir lluitant per les posicions europees

FRAIKIN BM GRANOLLERS vs. HELVETIA ANAITASUNA | DIVENDRES, 20:00 h

El Fraikin BM Granollers i l'Helvetia Anaitasuna (20:00 h, Ràdio Granollers) jugaran al Palau d'Esports de Granollers el partit corresponent a la jornada 27 de la Lliga Sacyr Asobal. Un partit important pels nois d'Antonio Rama que podrien encadenar cinc victòries seguides després de guanyar al Liberbank Cantabria BM Sinfín, Frigoríficos Morrazo i al Fertiberia Puerto Sagunto.

Després de superar al Fertiberia Puerto Sagunto en un partit en el qual el Fraikin va remuntar a la part final del partit, ara és el torn de rebre a un rival directe com és l'Helvetia Anaitasuna. El conjunt basc està fent una gran temporada i arriba a Granollers amb ganes de trencar la mala ratxa que tenen al Palau. L'equip de Pamplona no guanya al Palau des de l'any 2011.

El Fraikin BM Granollers arriba al duel amb tota la plantilla disponible. Quatre victòries seguides han donat molta seguretat a l'equip d'Antonio Rama que és molt conscient de la situació i de la importància dels punts.

L'última victòria de l'Helvetia Anaitasuna va ser a casa contra el Blasgon Bodegas Ceres BM Villa Aranda, però els bascos porten dues jornades seguides sense aconseguir la victòria. A l'última jornada de Lliga Sacyr Asobal van encaixar una contundent derrota a la Catedral contra l'Incarlopsa Cuenca (25:30).

Les declaracions d'Antonio Rama prèvies al partit:

"L'equip arriba amb ganes de donar-li la volta al resultat que vàrem patir a la primera volta de la Lliga."

"L'Anaitasuna té molts punts forts, són un equip que té moltes variants tant en atac com en defensa."

"És un equip molt complet. Haurem d'estar atents a Juan Del Arco i Ander Izquierdo"

El rival

L'Helvetia Anaitasuna és novè a la Lliga Sacyr Asobal i suma 28 punts. Al conjunt de Quique Dominguez hi destaquen Juan Del Arco, Ander Izquierdo i Carlos Chocarro

Dades importants

  • L'Helvetia Anaitasuna no guanya al Palau des de l'any 2011.
  • El 37-31 de l'anada és el segon resultat de derrota més abultat del Fraikin, després del partit amb Barça al Palau.
  • El partit d'anada va posar la pitjor ratxa de derrotes del Granollers de la temporada (3).

Banner InferiorcatCAT