El KH-7 BM Granollers s'ha vist superat amb autoritat pel Rincón Fertilidad Málaga

El Rincón Fertilidad Málaga va superar al KH-7 BM Granollers en un partit on les noies de Robert Cuesta només van aguantar un quart d'hora el ritme que van imposar les andaluses.

Cinc minuts va trigar l'equip malagueny en ajustar-se en el partit. Després de l'3-1 inicial i un parell d'intervencions de Merche Castellanos, les centrals defensives van aconseguir solucionar el problema que presentaven en el centre de la defensa. A partir d'aquí, la disposició 6-0, amb molta mobilitat de totes les jugadores, es va convertir en un mur difícil de flanquejar pel KH-7, que quan trobava una escletxa per llançar es trobava amb la portera manxega.

Quan el Rincón Fertilidad Málaga es va posar per davant en el marcador, la diferència cada vegada era més gran (7-11). Suso Gallardo, veient que el KH-7 es col·locava a dos gols, va demanar un temps mort per trencar la ratxa del Granollers. Les seves jugadores van aconseguir reordenar idees i van tornar a mostrar-se superiors, trencant el partit amb un parcial de 0-6 just abans de la mitja part (10-17).

Tot i la diferència, el KH-7 BM Granollers no va abaixar els braços a l'inici de la segona part. Davant les dificultats, Robert Costa intentava jugar amb set jugadores en atac, però les pèrdues de pilota i l'encert de la portera rival posava la màxima diferència a l'electrònic (11-21). En cap moment el Granollers es va rendir i amb un parcial de 3-0 intentava enganxar-se al partit, però les bessones Sole i Esperanza López es van encarregar de retornar la distància als deu gols quan faltaven deu minuts (19-29).

A la part final del partit el Granollers ho va seguir intentant, però no va poder retallar les distàncies (27-38).

Fitxa tècnica

KH-7 BM Granollers 27: Wiggins (p), Vegué (2), Gomes (3), Capdevila (4), Torras, Guarieiro (5), González, Mera (p), Colomer, Moragues, Vázquez (1), Ben Chayhab (2), Prelchi (4) i Sobrepera (6).

Rincón Fertilidad Málaga 38: Castellanos (p-1g), Sole López (5), Espe López (6), Doiro (6), Campigli (2), Medeiros (3) i Rojas (5), Fernández (p), Arderius (1), Gutiérrez (2), Sánchez (3), Pérez (3) i Bravo (1).

Àrbitres: Enric Escoda i Roland Sánchez, del col·legi català. Van excloure per part del KH-7 BM Granollers a Gomes i per part del conjunt malagueny a Campigli (2), Gutiérrez (2), Sole López i Sánchez.

Incidències: Partit corresponent a la segona jornada del grup pel títol de la Lliga Guerreres Iberdrola 2020/2021, celebrat al Pavelló d'Esports de Granollers.

Parcials cada cinc minuts. 3-1, 3-4, 5-8, 7-11, 9-13, 10-17 -descans-; 11-19, 13-21, 17-25, 19-29, 23-33, 27-38, final.