fbpx

(12:00 h, GOL TV, La Liga Sports TV i Ràdio Granollers) El Fraikin BM Granollers i el Bada Huesca es veuen les cares en plena lluita per la tercera posició de la Lliga Sacyr Asobal

BADA HUESCA vs. FRAIKIN BM GRANOLLERS | DISSABTE, 12:00 h

El Fraikin BM Granollers viatja a Huesca amb totes les ganes del món per enfrontar-se al Bada Huesca (12:00 h, GOL TV, La Liga Sports TV, Ràdio Granollers) amb la idea de robar-li la tercera plaça de la classificació a un dels equips revelació d'aquesta temporada.

El preparador del primer equip, Antonio Rama, disposarà de tots els jugadors de la primera plantilla i recupera a Borja Lancina que no va poder jugar a Pontevedra.

El Fraikin BM Granollers es troba en un dels millors moments de la temporada després de guanyar cinc partits seguits (Liberbank Cantabria Sinfin, Fertiberia Puerto Sagunto, Frigoríficos Morrazo, Helvetia Anaitasuna i Dicsa Modular Cisne) i encara una setmana clau on es podria veure tercer a la classificació amb un partit menys. Una victòria a Huesca deixaria al Fraikin tercer amb 39 punts, un més que Bada Huesca i BM Logroño La Rioja amb 38 punts.

Les declaracions d'Antonio Rama prèvies al partit:

"Serà un partit molt tàctic on haurem de veure on són els punts febles del Bada Huesca."

"El Bada Huesca és un equip molt complet i amb Sasha Tioumentsev ha millorat molt."

"Si guanyem el partit de l'Ademar i aquest donarem un cop sobre la taula."

El rival

El Bada Huesca està fent una gran temporada. Els homes de José Francisco Nolasco sumen 38 punts i estan realitzant una temporada on actualment ocupen la tercera posició.

Després d'un inici de temporada amb alguna derrota el conjunt d'Osca va començar a desenvolupar un joc molt vistós amb actuacions importants a la porteria amb Espinha, un bloc fort en defensa i un atac liderat per Tioumentsev i el pivot Montoya.

Un equip que s'ha anat fent gran amb el pas de les jornades i que avui dia és un candidat seriós per a aconseguir una plaça europea de cara a la temporada que ve.

 

Dades importants

  • Si el Fraikin guanya al Bada Huesca es col·locarà tercer amb un partit menys.
  • El partit de la primera volta el Bada Huesca va guanyar al Palau d'Esports de Granollers per 26 a 29.
  • El Fraikin porta cinc partits seguits guanyant (Liberbank Cantabria Sinfin, Fertiberia Puerto Sagunto, Frigoríficos Morrazo, Helvetia Anaitasuna i Dicsa Modular Cisne).

Banner InferiorcatCAT