El Fraikin guanya a Huesca i encadena la seva sisena victòria consecutiva

El Fraikin BM Granollers ha guanyat a la pista del Bada Huesca (28-31) i ha aconseguit dos punts molt important per escalar fins a la tercera posició de la Lliga Sacyr Asobal.

L'inici del partit ha estat molt igualat i els dos equips han intentat dominar el duel amb intencions de no deixar brillar al rival. L'equip local ha fet unes primeres accions en atac més encertades i el Fraikin s'ha anat trobant còmode amb el pas dels minuts.

Els vallesans han sigut capaços d'igualar el marcador i posar-se per davant amb parcials de dos i tres gols (6-9). La primera línia formada per Àlex Márquez, Pol Valera i Antonio Garcia han realitzat una primera part que ha desbordat la defensa aragonesa en diverses ocasions originant un avantatge important en el marcador (8-12). La renda ha augmentat fins a arribar al descans amb un domini vallesà que deixava mut el públic local (12-17).

A la represa, el domini i el parcial ha sigut a favor del Fraikin i ha encadenat una sèrie d'accions que li han fet arribar al minut 40 amb un 12 a 20 en el marcador.

El preparador local, José Francisco Nolasco, ha demanat un temps mort per reordenar els seus jugadors i fer alguns canvis en defensa i ha aconseguit que els seus retallessin tres gols (15-20).

Els minuts finals han sigut molt intensos. El Bada Huesca ha seguit retallant en el marcador i ha tingut una pilota per a posar-se a un gol, però Sasha Tioumentsev ha llançat la pilota al pal. La maduresa en les accions finals i l'encert del Fraikin de cara a porteria liderada per Antonio García han trencat el partit deixant una diferència de tres gols (28-31).

Aquesta victòria deixa al Fraikin BM Granollers en posicions europees tot i tenir un partit menys. El següent partit del conjunt d'Antonio Rama serà el 5 de maig a Nava de la Asunción.

Fitxa tècnica

28 - Bada Huesca: Espinha (Arguillas); Montoya (2), Carmona (7), Tioumentsev (2), Adriá Pérez (4), Mosquera, Marcelo (2), Rodrigo Benites (1), Oier García, Gucek, Sergio Pérez (1), Miguel Malo, Asier Nieto (5) i Joao Pinto (4).

31 - Fraikin BM Granollers: Sastre (Guardia); Gurri, Edgar Pérez , Lancina, Marc García, Chema Marquez (2), Valera (3), Alex Marquez (7), Esteban Salinas (1), Adría Marttínez (3), Gassama (5), Rey (1), Antonio García (8) i Franco (1).

Marcador cada cinc minuts: 2-2; 4-5; 6-9; 8-11; 9-14; 12-17; (Descans); 12-20; 16-22; 10-24; 22-25; 25-27, i 28-31.

Àrbitres: Raluy i Sabroso. Van excloure dos minuts pel Bada Huesca a Adrià Pérez, Rodrigo Benites, i en dues ocasions a Mosquera; i per part del Fraikin BM Granollers van excloure dos minuts a Antonio García, Alejandro Marquez, i en dues ocasions a Esteban Salines.

Incidències: Partit corresponent a la vint-i-vuitena jornada de la Lliga Sacyr Asobal. Palacio Municipal de Huesca, amb un aforament limitat de 300 aficionats.