fbpx

Ja es coneixen els emparellaments dels quarts de final de la Copa de la Reina 2021. El rival del KH-7 BM Granollers serà el BM Elche Visitelche.com, que es jugarà el bitllet a les semifinals a Telde el proper 21-23 de maig

El KH-7 BM Granollers va accedir als quarts de final després d'eliminar al Uneatlántico Pereda, equip que va superar amb una doble victòria. El BM Elche Visitelche.com, per la seva banda, va eliminar al BM Salud Tenerife.

El tècnic, Robert Cuesta, ha valorat l'aparellament contra el BM Elche Visitelche.com: "Som dos equips que ens coneixem molt i serà una eliminatòria molt dura i atractiva".

Aquesta serà la cinquena vegada que es trobaran el KH-7 BM Granollers i el BM Elche Visitelche.com aquesta temporada. Els dos equips s'han enfrontat a la primera fase de la Lliga Guerreras Iberdrola amb una victòria per cada equip i també en competició europea on les noies de Joaquín Rocamora van eliminar a l'equip vallesà.

Els altres emparellaments de quarts de final han aparellat a Super Amara Bera Bera i Rincón Fertilidad Málaga, Liberbank Gijón i Club BM Atlètic Guardes i Rocasa Gran Canària amb Aula Alimentos de Valladolid que jugaran a Telde el pròxim 21-23 de maig.

El KH-7 BM Granollers intentarà aconseguir el títol de Copa per primera vegada en la seva història. En la passada edició, el conjunt vallesà va caure als quarts de final contra Liberbank Gijón, que posteriorment perdria a les semifinals davant del Rincón Fertilidad Málaga, el vigent campió de la competició.

Super Amara Bera Bera, BM Elche visitelche.com, Aula Alimentos de Valladolid, Club BM Atlético Guardas, BMC Liberbank Gijón, Rincon Fertilidad Málaga, Rocasa Gran Canaria i KH-7 BM Granollers lluitaran per ser a la final de la Copa de la Reina que es disputarà el pròxim 21/23 de maig al Pabellón Insular Rita Hernández (Telde).

Banner InferiorcatCAT