fbpx

Les Trobades d'Handbol Escolar Coaliment modifiquen el seu nom i es passaran a dir Coaliment Handball Experience

Els més petits tornaran a ser els protagonistes a partir del cap de setmana del 8 i 9 de maig per disputar el nou format de les antigues Trobades d'Handbol Coaliment, enguany adaptades a la situació actual i anomenades Coaliment Handball Experience. Aquesta edició del Coaliment Handball Experience permetrà a més de 500 nois i noies de diferents escoles de Granollers gaudir d'una gran jornada d'handbol.

Unes jornades que s'adapten a la situació de restriccions actual per a garantir la seguretat de tots els participants. El Coaliment Handball Experience durarà cinc caps de setmana (8-9, 22-23 i 29-30 de maig i 6 i 13 de juny).

Aquesta és una iniciativa del BM Granollers des de fa 25 anys, amb l'objectiu d'afavorir la cohesió social, fomentar la pràctica de l'esport entre els més petits i posicionar la ciutat de Granollers com un dels bressols de l'handbol català. De fet, alguns jugadors i jugadores que actualment formen part dels primers equips van tenir el seu primer contacte amb l'handbol en aquesta experiència.

El Coaliment Handball Experience és una activitat en l'àmbit d'educació física adreçada a les escoles d'etapa de primària. L’activitat té una durada de 2 hores i està dissenyada per tal de mantenir els grups bombolla.

Més informació

 

Banner InferiorcatCAT