El KH-7 BM Granollers torna a encaixar una nova derrota i encadena la pitjor mala ratxa de l'any. L'Aula Alimentos de Valladolid s'ha emportat els dos punts del Palau d'Esports (27-29) després de fer un partit molt seriós durant els 60 minuts. Les noies de Valladolid han estat superior des de l'inici del matx i li han retallat dos punts importants al KH-7 BM Granollers en la classificació.

Les vallesanes han sortit al camp amb la idea de trencar la mala ratxa i s'han trobat amb un Aula Alimentos Valladolid molt sòlid i molt agressiu en defensa (1-4, min.5). El Granollers ha aprofitat els llançaments de més de 9 metres, però a les visitants se les veia còmodes a la pista. Les noies de Miguel Àngel Peñas, amb un ritme molt ràpid, han agafat un petit avantatge i han liderat tota la primera part el marcador. Les males notícies han arribat per part del BMG que ha perdut a Martina Capdevila per un xoc fortuït amb una rival.

Una exclusió a Jana Castañera ha facilitat que el Valladolid pogués fer un parcial a favor seu amb superioritat i ha eixamplat la diferència fins als 5 gols (5-10, min.15). La Carmen Prelchi ha donat la cara en la guerra des del pivot i aguantava a l'equip marcant des dels sis metres. Amb el 6-11 al marcador l'entrenador local ha demanat temps morts per ordenar les seves jugadores i per mirar de què no se li escapés el partit.

Abans d'arribar al descans el Granollers ha aconseguit un parcial de 4 a 0 per retallar les distància i així començar la segona part amb opcions per lluitar el partit (13-16, min 30).

A la segona part el KH-7 BM Granollers ha millorat en diferents aspectes del joc i ha retallat molts gols fins a empatar el partit (22-22, min 47). Diverses errades i pèrdues de pilota en atac han obligat a demanar un temps mort a l'equip visitant.

Tres canvis han tornat a originar un parcial per les noies de Valladolid que han rematat el partit. Un gol de Cifuentes ha rematat i ha certificat la victòria del Valladolid en una pista difícil.

El pròxim partit del KH-7 BM Granollers serà el 12 de maig contra el Rincón Fertilidad de Málaga a les 19:30 h.

Fitxa tècnica

27 KH-7 BM Granollers: 1 Nicole Wiggins (portera, 3 parades), Anna Colomer (-), Laia Moragues (-), Giulia Guarieiro (5), Carmen Prelchi (7) i 8Martina Capdevila (-) -set inicial- Elena Vázquez (1), Mireia Torras (-), Ona Vegue i Pena (4), Marta Mera (portera, 10 parades), Elaine Gomes (2), Ana González (-) i Jana Castañeda (8).

29 Aula Alimentos de Valladolid: Carmen (portera, 7 parades), Teresa Álvarez (2), Lorena Téllez (6), Elena Quadrat (2), Cristina Cifuentes (5), Sara Molés (4), Amaia González de Garibay (2 ) -set inicial- Lulu Guerra (portera, 8 parades), Elba Álvarez (3), Jimena Llacuna (3), Danila So Delgado (-), Ángela Nieto (2), Rafi (-) i Fati (-).

Parcials cada 5 minuts: 1-4, 3-7, 5-10, 7-12, 9-16, 13-16 (descans) 16-19, 17-21, 20-22, 22-26, 24-27 i 27-29.

Àrbitres: Alfredo Arcs i Carlos Luque. Van excloure a Jana Castanyera, Carmen Prelchi i Giulia Guarieriro pel KH7 Bm Granollers.