fbpx

Després de 22 temporades al Club i 4 d'elles dirigint el KH-7 BM Granollers, el tècnic ha anunciat que entrenarà al Rocasa Gran Canaria la pròxima temporada

El Rocasa Gran Canària ha anunciat aquest dimecres que Robert Cuesta serà el seu entrenador a partir de la temporada vinent, un cop finalitzi la seva vinculació amb el KH-7 BM Granollers. El tècnic català començarà, d’aquesta manera, una nova etapa després de jugar al Club Balonmano Granollers dels 12 als 19 anys i, des dels 16 anys, va començar a dirigir equips del planter, des d'infantils fins al primer equip femení. També forma part del cos tècnic de la selecció absoluta femenina, com a preparador físic, i ha estat triat en dues ocasions 'Millor entrenador' de l'any de la Lliga femenina.

Robert Cuesta, que el dissabte passat va disputar l'últim partit de la temporada, ha estat una peça clau en el creixement de l'handbol femení al Club. Des que es va fer càrrec de l’equip l'any 2017 en substitució de José Luis Villanueva, ha liderat aquest creixement amb el pas dels anys.

Des del Club BM Granollers li desitgem la millor de les sorts.

 

Banner InferiorcatCAT