fbpx

(20:15 h, Esports 3, La Liga Sports TV i Ràdio Granollers) L'últim partit al Palau serà clau per les aspiracions europees del Fraikin BM Granollers

FRAIKIN BM GRANOLLERS vs. QUABIT GUADALAJARA | DIMECRES, 20:15 h

El Fraikin BM Granollers i el Quabit Guadalajara (20:15 h, Esports 3, La Liga Sports TV i Ràdio Granollers) disputaran un partit extrany on l'equip visitant no es juga res i el Fraikin s'ho juga tot. El Fraikin, arriba al duel després de perdre a Irun (29-24) i el Guadalajara ja ha baixat a la Divisió d'Honor Plata.

L'equip d'Antonio Rama necessita sumar tres dels últims quatre punts que té per disputar si vol jugar Europa la temporada que ve. El dimecres s'enfrontarà al Quabit Guadalajara i el dissabte ho farà contra l'Ademar de Lleó al Palacio de los Deportes de León. Un Ademar que ja està classificat per Europa i no es juga res.

Per aquest partit, Antonio Rama tindrà a la seva disposició tota la plantilla menys a Marc Guàrdia.

El rival

El Quabit Guadalajara jugarà el seu últim partit al Palau i dirà adéu a la Lliga Sacyr Asobal després de baixar la setmana passada a la Divisió d'Honor Plata. L'empat a l'últim partit contra el Fertiberia Puerto Sagunto els va condemnar matemàticament i aquest serà l'últim partit que disputin a la màxima categoria espanyola.

Dades importants

  • El Quabit Guadalajara ja baixat matemàticament a Divisió d'Honor Plata.
  • El Fraikin BM Granollers ha de sumar tres dels quatre punts per acabar la lliga en posicions europees.
  • El Fraikin té la baixa de Marc Guàrdia a la porteria.

Banner InferiorcatCAT