El Barça s'emporta el derbi català i trenca la ratxa de victòries del Fraikin BM Granollers

Derrota del Fraikin Granollers contra el Barça (39-23) en el partit ajornat corresponent a la jornada 32 de la Lliga Sacyr Asobal.

Els primers instants del partit han sigut intensos per part del Fraikin que s'ha topat amb la defensa blaugrana molt sòlida durant tot el partit. L'Adrià Martínez ha sigut l'encarregat d'obrir el marcador amb un gol de contraatac. Per la seva banda, el Barça es mantenia ferm en les seves accions prenent el lideratge del partit des dels primers minuts. Els jugadors més destacats del partit han sigut Marc Guàrdia i Kevin Möller amb 18 aturades cadascú. La dada més determinant del partit han sigut les 18 pèrdues del Fraikin i els 16 contraatacs del Barça.

Complet el primer quart de partit el conjunt blaugrana s'ha distanciat del Fraikin amb una diferència de set gols, una diferència que aconseguia augmentar tot i un inspirat Marc Guàrdia sota els pals del BM Granollers. L'equip arribava al descans nou gols per sota en el marcador (20-11, minut 30).

Els blaugranes han aconseguit augmentar la diferència de gols un cop ha començat la segona part. El partit estava vist per sentència. Les rotacions de Xavi Pascual fent jugar a Janc de lateral i Marc Guàrdia amb 11 aturades ha pogut frenar la golejada blaugrana.

El pròxim partit del Fraikin BM Granollers és a la difícil pista del Bidasoa Irun el diumenge 30 a les 16:30 h.

Fitxa tècnica

39 - Barcelona (20+19): Möller (Pérez de Vargas); Áleix Gómez (4), Mem (2), Fábregas (4), Thiagus Petrus, Lángaro (3), Mortensen (5); Raúl Enterríos (3), Janc (2), Álex Pascual (5), Makuc (1), Sorhaindo (1) Dolenec (2), Dioucou (1), Frade (6).

23 - Fraikin Granollers (11+12): Guàrdia (Sastre); Gassama (2), Alex Márquez (2), Esteban Salinas (3), Lancina (2), Antonio García (3,1p), Adrià Martínez (1); Valera (4,1p2), Chema Márquez (2), Gurri (2), Franco, Edgar Pérez (1), De Sande (1).

Àrbitres: Raluy i Sabroso. Van excloure a Raúl Entrerríos, Fábregas per part del Barça i a Álex Márquez per part del Granollers.

Marcador cada cinc minuts: 5-2,7-3, 11-5, 15-8, 18-11, 20-11 (descans) 25-13, 28-16, 32-18, 35-18, 37-21 i 39-23.

Incidències: Partit ajornat de la 32ª jornada de la Lliga Sacyr Asobal. Palau Blaugrana davant de 350 persones.