fbpx

(18:30 h, GOL TV, La Liga Sports TV i Ràdio Granollers) El Palau Blaugrana serà l'escenari del derbi català

FRAIKIN BM GRANOLLERS vs. BARÇA | DIMECRES, 18:30 h

El Fraikin BM Granollers i el Barça (18:30 h, GOL TV, La Liga Sports TV i Ràdio Granollers) es tornen a trobar aquesta temporada en la part final de la Lliga Sacyr Asobal. El Barça, arriba al duel després de guanyar al Recoletas Atlético Valladolid (21-32) i imbatut a la Lliga Sacyr Asobal i a l'EHF Champions League.

L'equip d'Antonio Rama porta nou victòries seguides i l'últim partit el va guanyar per 33-29 també contra el Recoletas Atlético Valladolid. Les actuacions d'Antonio García, Esteban Salinas i Pol Sastre són les més destacades del que portem de mes de maig i estan ajudant a l'equip en aquesta bona ratxa de victòries.

L’últim partit en què van enfrontar-se Fraikin BM Granollers i el Barça va ser a les semifinals de la Copa del Rei on el conjunt blaugrana es va imposar 22-32.

Per aquest partit, Antonio Rama tindrà a la seva disposició tota la plantilla menys a Marc García.

El rival

El Barça està en un molt bon moment. No ha perdut cap partit a la Lliga Sacyr Asobal ni a l'EHF Champions League. Ahir va guanyar al Recoletas Atlético Valladolid amb una diferència d'onze gols.

Els nois de Xavi Pascual tenen l'objectiu de seguir sumant per acabar la lliga sense patir cap derrota, però primer s'hauran d'enfrontar i superar al Fraikin BM Granollers que no els hi posarà fàcil.

Dades importants

  • L'última victòria del Fraikin contra el Barça va ser el 13/04/2018 al Palau Blaugrana.
  • El Barça no perd un partit des de la final de l'EHF Champions League contra el THW Kiel.
  • El Fraikin aspira a la segona plaça de la Lliga Sacyr Asobal.

Banner InferiorcatCAT