El KH-7 BM Granollers torna a guanyar a casa i fa del Palau un fortí

El KH-7 Granollers ha tornat a guanyar al Palau superant al Zubileta Evolution Zuazo Barakaldo per 30 a 29.

El conjunt de Salva Puig ha començat el partit superant en totes les facetes de joc a l'equip de Barakaldo. La intensitat en defensa ha donat el seu fruit i les granollerines s'han distanciat ràpidament en el marcador (9-2, minut 16).

El preparador visitant ha aturat el joc dues vegades demanant temps mort per intentar trencar les dinàmiques positives del KH-7 i reordenar les seves jugadores que estaven siguent superades en tot moment (16-6, minut 25). Al descans s'ha arribat amb un resultat còmode pel KH-7 (17-7).

La segona part ha començat molt diferent de la primera. L'equip visitant ha començat a fer el seu millor joc i ha retallat les diferències en el marcador en dos i tres gols (28-25, minut 40)

La lluita de les noies de Barakaldo ha forçat al màxim al KH-7 BM Granollers que ha acabat guanyant d'un gol d'Ona Vegué quan faltaven 5 segons pel final.

KH-7 BM Granollers [30]: Wiggins, Ben Chayhab (1), Moragues, Vázquez, Sarandeva (1), Monllor, Guarieiro (9), Vegué (5), Prelchi (3), Mera, Dias (4), Milagros, González (4), Castañera (2) i Capdevila (1).

Zubileta Evolution Zuazo Barakaldo [29]: Ezbida, Garcia (2), Velasco, Sánchez (4), González, Fernandez-Agustí (2), Berasategi (1), Sarrionandia-Ibarra, Encina (7), Erauskin, Bengoetxea (4), Aguado, Blaznquez, Romero i Fernández (6).

Marcador cada cinc minuts: 3-0, 5-1, 8-3, 14-5, 16-6, 17-10 -descans-; 19-14, 21-18, 28-25, i 30-29 -final.

Àrbitres: Victor Rollan i Luis Colmenero van excloure a Ben Chayhab, Vázquez, Sarandeva, Prelchi i Dias per part del KH-7 BM Granollers i a Fernández-Agustí i Encina per part del Zubileta Evolution Zuazo Barakaldo.