El Fraikin segueix sense conèixer la derrota a la Lliga Sacyr Asobal després de superar a l'Helvetia Anaitasuna en un partit molt treballat

Victòria d'equip del Fraikin per 27 a 23 davant d'un combatiu Helvetia Anaitasuna que, malgrat el seu bon joc, no ha aconseguit doblegar a l'equip vallesà. Amb aquesta victòria, el Fraikin se situa amb dues victòries en dos partits i segueix en bona dinàmica per rebre el pròxim dimarts al Kadetten Schaffhausen.

Els dos equips han començat amb un ritme de partit molt alt on les defenses i els porters han sigut els primers protagonistes. Marc Guàrdia, que ha disputat un gran partit, i Juan Bar han sigut dos jugadors claus pels seus equips sota pals. La igualtat ha sigut la protagonista i s'ha arribat al descans amb l'empat a 11.

A a segona part ha seguit la igualtat en totes les facetes del joc. L'Helvetia Anaitasuna ha collat al Fraikin que ha tingut una renda d'un gol durant gran part del partit i que ha aguantat molt bé. No ha sigut fins als últims minuts del partit que el Fraikin ha trencat el marcador i s'ha embutxacat els dos punts.

El pròxima dimarts 28 a les 20:45 h el Fraikin juga la tornada de la segona eliminatòria de l'EHF European League. Un partit important per la continuïtat de l'equip en la competició europea.

Fraikin BM Granollers [27]: Guàrdia (Rangel Luan), Franco (2), Amigó (2), Álex Márquez (2), Valera (10), Rey (1) i Adrià Martínez (1); De Sande, Edgar (1), Chema Márquez (5), Salinas (3), Armengol i Domingo.

Helvetia Anaitasuna [23]: Bar (Cancio) Gastón (2), Arthur (3), Meoki (3), Del Arco (1), Chocarro (2) i Bazán (2); Fernández, Ganuza (1), Etxeberria (1), González, García (2), Izquierdo (6), Albizu i Bonanno.

Marcador cada cinc minuts:  2-2, 5-3, 6-5, 7-7, 9-8, 11-11-descans-; 14-13, 17-16, 18-18, 20-19, 23-21 i 27-23 (final).

Àrbitres: Jose Manuel Iniesta i Alberto García van excloure a Oriol Rey, Joan Amigó i per part del Fraikin BM Granollers i a Bazán, Ganuza, Meoki, García i Bonanno per part de l'Helvetia Anaitasuna.