Dura derrota del KH-7 BM Granollers contra l’Unicaja Banco Sinfin

El KH-7 BM Granollers i l'Unicaja Banco Sinfin s'han vist les cares en el partit corresponent a la jornada 5 de la Lliga Guerreras Iberdrola disputat al Palau d'Esports de Granollers.

El conjunt de Salva Puig ha patit una dura derrota en un partit que ha començat molt bé i que ha obligat a Cristina Cabezas a demanar un tempo mort. (8-4, minut 16).

Les granollerines han seguit aguantant el marcador, però el Gijón s'ha anat apropant en el marcador. (16-13, minut 30).

La segona part ha sigut de clar domini visitant. Les asturianes han començat remuntant amb un parcial de 4 a 10 i han superat en gran part al KH-7 (23-27, minut 50).

La reacció local ha arribat en els últims minuts de partit (29-29, minut 58) però no ha tingut el premi dels dos punts perquè el Gijón ha aconseguit marcar dos gols per tancar el partit amb el 29 a 31 final.

KH-7 BM Granollers [29]: Wiggins, Ben Chayhab, Moragues, Vázquez (1), Sarandeva, Monllor, Guarieiro (6), Vegué (8), Prelchi (4), Mera, Dias, Milagros, González (2), Sobrepera, Castañera (3) i Capdevila (3).

Unicaja Banco Gijón [31]: Álvarez, Zarco (1), Alejandra, González (3), Cacheda (1), Palomo, Calbon, Palicio (8), Vallina (2), Alonso, De Andres (6), Canas, Borges (8), Fernández.

Marcador cada cinc minuts: 3-2, 5-3, 11-5, 12-9, 13-11, 16-13 -descans-; 18-17, 19-22, 21-25, 23-27, 25-29 i 29-31 -final.

Àrbitres: Roland Sánchez i Josep Millán van excloure a Lora Sarandeva per part del KH-7 BM Granollers i a Lorena Zarco, Marizza Alejandra, Maria González i Nayla de Andres per part de l’Unicaja Banco Gijón.