Important victòria del Fraikin BM Granollers que es col·loca segon a la classificació

El Fraikin BM Granollers i el BM Logroño La Rioja s'han citat aquesta tarda al Palau d'Esports de Granollers per disputar el partit corresponent a la novena jornada de la Lliga Sacyr Asobal i que ha finalitzat amb victòria pel conjunt d'Antonio Rama.

Els granollerins han sigut superiors des de l'inici aprofitant les primeres pèrdues de pilota dels de La Rioja (minut 10, 7-4). L'atac liderat per Pol Valera i Chema Márquez ha destrossat la defensa del Logroño a la primera part. Els de La Rioja no ha sigut capaços de parar en cap moment l'ofensiva vallesana (minut 17-11).

La baixa d'Antonio García, per culpa d'un cop fort a l'espatlla l'última jornada contra l'Ademar, ha sigut coberta amb bona nota pels seus companys que han fet un gran partit. El Fraikin ha arribat al descans amb una diferència de 5 gols (19-14, minut 30).

A la segona part s'han igualat les coses sobre la pista i el BM Logroño La Rioja ha buscat la remuntada amb totes les seves forces. La reacció visitant ha arribat en els últims minuts de partit que ha aconseguit empatar el partit quan faltaven 5 minuts (29-29, minut 55).

Un gol de Chema Márquez i un altre de Pol Valera han donat els dos punts al Fraikin que es col·loca segon de la Lliga Sacyr Asobal.

KH-7 BM Granollers [31]: M. Guàrdia, E. Pérez (1), J. Gurri, C. Márquez (11), P. Valera (9), A. Márquez (1), E. Salinas (5), R. Luan, A. Martínez (1), J. Armengol, V. De Sande, G. Domingo, O. Rey, J. Amigó, S. Franco (3).

BM Logroño La Rioja [29]: J. Pérez, L. Dutra (9), M. Dorado (3), A. Rivero (3), A. Casado (4), I. El Korchi (1), A. Rubiño (2), A. Serradilla, A. Markelau, J. Rodríguez, T. Moreira (3), E. Ortíz, E. Cadarso (3), D. Cadarso (1), O. Kisselev, E. Goñi.

Marcador cada cinc minuts: 3-1, 7-4, 12-7, 15-10, 17-11, 19-14 -descans-; 22-17, 24-21, 27-23, 29-26, 29-29 i 31-29 -final.

Àrbitres: David Monjo i Miguel Martín Soria van excloure a Jan Gurri, Álex Márquez, Oriol Rey i Joan Amigó per part del Fraikin BM Granollers i a Ismael El Korchi per part de BM Logroño La Rioja.