Dura derrota del KH-7 BM Granollers contra el líder Super Amara Bera Bera

El KH-7 BM Granollers ha rebut al Palau d'Esports de Granollers al Super Amara Bera Bera per disputar el partit corresponent a la setena jornada de la Lliga Guerreras Iberdrola. Les noies d'Imanol Álvarez han sigut molt superiors en el global del partit i s'han emportat els dos punts.

El partit ha començat amb un clar domini del Super Amara Bera Bera que ha aprofitat tres pilotes perdudes del KH-7 per posar el 0-3 inicial al marcador. Els primers atacs de les noies de Salva Puig han sigut estèrils i han permès a l'equip basc agafar una distància còmoda en els primers parcials del partit (minut 15, 7-12).

La baixa de Giulia Guarieiro, per un accident, s'ha notat en atac i entre totes les jugadores del KH-7 han intentat superar la defensa que proposava el conjunt d'Imanol però sense èxit. El poc encert en atac, les pèrdues de pilota i el bon joc del Bera Bera han fet que la primera part fos un escàndol ofensiu de les de San Sebastián (12-21, minut 30).

A la segona part el KH-7 BM Granollers ha intentat canviar el xip per retallar distàncies, però el marcador no s'ha mogut (minut 50, 21-33).

Els últims minuts no han servit per a gaire pel simple fet que cap dels dos equips ha mostrat una gran intensitat (minut 60, 26-39).

KH-7 BM Granollers [26]: Wiggins, González (3), Dias (2), Prelchi (5), Capdevila (3), Vázquez i Vegué (2) –set inicial- Sobrepera (4), Sarandeva (4), Castañera (1), Monllor (1), Ben Chayhab (1) i Mera (p.s.).

Super Amara Bera Bera [39]: Silva, Moreno (3), Hernández (1), Ugartemendia (2), Boada (1), Cavo (6) i Etxeberria (4) –set inicial- Menéndez (2), Cardoso (3), Loidi (3), Polonio (3), Arrojeria (3), Fernandes (1), O’Mullony (2), Gil (5) i Bautista (p.s.).

Marcador cada cinc minuts:  3-4, 4-8, 7-12, 8-18, 10-19, 12-21 –descans- 14-23, 17-25, 18-29, 21-33, 24-36 y 26-39 - final.

Àrbitres: Sebastian Fernández i Alberto Murillo van excloure a Alba Menendez i Mirene Moreno per part de Super Amara Bera Bera.