fbpx

INCARLOPSA CUENCA vs. FRAIKIN BM GRANOLLERS | DIVENDRES, 20:30 h

El Fraikin BM Granollers obre la primera de tres sortides consecutives a domicili visitant El Sargal aquest pròxim divendres a les 20:30 hores ( en directe per Ràdio Granollers). Els d'Antonio Rama arriben al partit amb la necessitat de recuperar les bones sensacions, després de caure el passat cap de setmana al Palau d'Esports davant el Bidasoa-Irun (28-34).

El Fraikin visita una pista on, tradicionalment, ha tingut molts problemes per sumar-hi punts. De fet, només hi ha aconseguit la victòria en dues de les últimes sis visites. No obstant això, l'any passat, els de Rama van fer-hi un dels millors partits del curs i es van endur un solvent triomf per 24-32.

Les declaracions d'Antonio Rama prèvies al partit:

"El més perillós de Cuenca és la qualitat individual de molts dels seus jugadors, que són molt determinants. Simonet, Ponciano, Pizarro, Doldán són jugadors que poden desequilibrar un partit."

"S'ha de fer un pas endavant per seguir a les places més altes de la lliga."

"L'equip està tocat. Comencem a tenir petites molèsties i lesions, però l'equip està molt mentalitzat que aquest és un gran partit."

El rival

L'Incarlopsa Cuenca no ha tingut un bon inici de temporada. L'equip de Lidio Jiménez és desè, a quatre punts del Fraikin, després d'haver sumat un balanç de cinc victòries i sis derrotes. Tot i això, els manxecs venen d'aconseguir una important victòria a la darrera jornada davant el Puente Genil, d'aquesta manera tallant una ratxa de tres derrotes consecutives. El Cuenca segueix comptant a les seves files amb Federico Pizarro, botxí del Fraikin BM Granollers la temporada passada amb un gol de falta directa al Palau d'Esports.

Dades importants

• El Sargal és una de les pistes més complicades de la competició

• Només una derrota del Fraikin a domicili
• Tota la plantilla a disposició d'Antonio Rama

Banner InferiorcatCAT