fbpx
En cas de victòria granollerina, els d'Antonio Rama s'assegurarien un bitllet per la Copa Asobal, que classifica els tres primers equips de la primera volta i l'amfitrió de la competició. A més, els vallesans no poden permetre's deixar-se més punts si volen mantenir la pugna per la segona posició amb el Logroño La Rioja i el Bidasoa-Irun.

Les declaracions d'Antonio Rama sobre el partit:
"Són dos punts que ens farien estar en una posició molt còmoda a la classificació."

"És cert que tenen necessitat de punts, però, de la mateixa manera, és un equip que juguen molt bé. Fa temps que arrosseguen baixes a la primera línia, encara que és cert que són un equip diferent de la resta."
"És una pista clàssica molt complicada, serà difícil perquè arribem justos de forces."

El rival:
El Recoletas Atlético Valladolid és el tretzè classificat, amb 10 punts. L'equip, que entrena David Pisonero, es troba en una de les pitjors dinàmiques de la competició en sumar un punt dels darrers vuit. Aquesta situació l'ha dut a ser el segon pitjor local de la lliga amb només dos triomfs. Malgrat les necessitats que marca la taula classificatòria, els val·lisoletans és un dels equips més imprevisibles de la Lliga Sacyr Asobal, atès que disposa de diversos jugadors esquerrans a la primera línia i que, per tant, el fan ser un equip molt atípic. Històricament, el pavelló de Huerta del Rey ha estat un dels fortins, on més dificultats ha tingut el Fraikin. De fet, els granollerins hi han caigut en dues ocasions en les darreres temporades-curs 2016-2017 i 2019-2020.
 
Dades rellevants:
1. Assegurar la classificació per la Copa Asobal
2. Tancar la primera volta amb bones sensacions
3. Darrer partit abans de poder sobreposar-se al desgast físic

Banner InferiorcatCAT