fbpx

El Fraikin BM Granollers disputarà aquest diumenge a les 12:30 (en directe per Ràdio Granollers), davant el Torrelavega, el darrer partit de l'any com a local i ho farà al Pavelló de Bàsquet de Granollers per la disputa del Campionat del món femení al Palau d'Esports

Els Fraikin BM Granollers no es pot permetre cap més revés després de la inesperada i, al mateix, dura derrota patida dimecres a la pista del BM Benidorm. El Fraikin necessita una victòria per no desenganxar-se del Bidasoa Irun, segon classificat, a un únic punt dels granollerins tot i que amb un partit encara pendent. A més, una victòria dels de Rama podria certificar el bitllet per la Copa Asobal que podria ser moguda a principis de juny.

A la prèvia del partit, Alejandro Viaña-exjugador d'ambdós conjunts a la dècada dels 60- farà el servei d'honor.

Les declaracions d'Antonio Rama sobre el partit:

"És un equip nou a la categoria, però està demostrant que juga molt bé. Hi ha jugadors que han pujat de la base de l'equip que va aconseguir l'ascens i estan molt ben treballats"
"Tenen molt clar al que juguen i com juguen. Són un equip molt ordenat"
"És un partit a casa després de molts dies de desplaçament. L'equip voldrà aconseguir els dos punts, i més després de la darrera derrota"

El rival:

El Torrelavega és catorzè, una posició per sobre del descens, amb 8 punts. L'equip càntabre és nou a la categoria, tot i això, estan jugant d'una manera desacomplexada i s'han quedat en diversos partits de sumar més punts. L'equip d'Alejandro Mozas no destaca per tenir grans individualitats, no obstant això, les seves millors virtuts recauen en el joc coral. Són un conjunt amb una circulació de pilota molt ràpida que, en certs moments, pot portar de corcoll les defenses rivals. Així mateix, no permeten gaires concessions al ser un equip molt ben ordenat i estructurat.

Dades rellevants:

1. Partit a casa després de tres desplaçaments consecutius
2. Ganes de reivindicar-se
3. El desgast físic, a causa dels tres partits disputats en una setmana

Banner InferiorcatCAT