fbpx

Ja es coneixen els aparellaments de la segona ronda de la Copa de la Reina 2022. El rival del KH-7 BM Granollers serà el BM Mordevre, que es jugarà el bitllet a la següent ronda amb l'anada el 26 de gener i la tornada el 29-30 de gener

El KH-7 BM Granollers disputarà el seu primer partit de Copa de la Reina contra el BM Morvedre. L'equip valencià va accedir a la segona ronda després d'eliminar al Cicar Lanzarote Ciudad de Arrecife, equip que va superar a partit únic.

El KH-7 BM Granollers intentarà aconseguir el títol de Copa per primera vegada a la seva història. A la passada edició, el conjunt vallesà va caure als quarts de final contra Liberbank Gijón, que posteriorment perdria a les semifinals davant el Racó Fertilitat Màlaga, el vigent campió de la competició.

Sporting La Rioja, BM Remudas, Sant Quirze, CB La Calzada, BM Bolaños, Atl. Guardés, CBM Zuazo, BM Málaga, BM Porriño, BM Aula Cultural, BM Morvedre i KH-7 BM Granollers. lluitaran per estar a la següent ronda de la Copa de la Reina.

Banner InferiorcatCAT