fbpx

Un cop acabat el termini de presentació de candidatures estipulat en el procés electoral per a l’elecció de nou president i Junta Directiva del Club BM. GRANOLLERS, donat que només se n’ha presentat una, la Junta Electoral ha proclamat la candidatura encapçalada com a President pel Sr. ALFRED SERRA i PARERA,
 
La composició de la Junta Directiva serà la següent: Alfred Serra i Parera, com a President , Jordi Capdevila Molina, com a Tresorer, Miquel Barbany Escursell, com a secretari i els vocals  Joan Ortuño Gadea, Rosabel Bonet Monllor, Mireia Cammany Dörr, Raúl Campos Linuesa, Xavier Cribillés Alfaro, Josep Lluís Escurriola Plana,  Joan Estapé Mas, Pol García Acedo, Marc García Diéguez, Miguel Ángel Gutiérrez Delgado, Rosa Llorens Vallverdú, Javier López Pernía, Jesús Pérez Molina, Jordi Serra Vega  i  David Vázquez Losada
 
Al només haver-hi una candidatura, i ser aquesta proclamada, queda desconvocada l’Assemblea General Extraordinària per a les eleccions convocada per al DIVENDRES de 7 de GENER de 2022.
 
D’acord amb els Estatuts del Club, es dona un termini per presentar qualsevol impugnació o reclamació escrita de socis referent a qualsevol qüestió de tot el procés electoral. Aquest termini finalitzarà el dimecres 12 de gener del 2022, a les 24 hores.
En el supòsit que no hi hagués cap reclamació al respecte, la nova Junta Directiva començarà a administrar i governar les activitats del Club i gestionar el seu funcionament a partir del Dijous 13 de gener de 2022.

D’acord amb l’article 12-5 dels Estatuts l’elecció és per un període de quatre anys; és a dir, fins al 12 de gener del 2026.
 
Granollers 5 de gener 2022
 
La Junta Electoral

Banner InferiorcatCAT