fbpx

El nostre club i el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental han firmat un nou conveni que vincula la entitat amb el club per les dues próximes temporades

El Club Balonmano Granollers i el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental han firmat un nou conveni de col·laboració amb l'objectiu de fomentar la implementació de polítiques públiques d’igualtat de gènere en l’àmbit de l’esport i en el sector dels residus, donar a conèixer les activitats desenvolupades per les tres entitats, i establir mesures que permetin desenvolupar una estratègia integral orientada a millorar i equilibrar la situació de dones i homes a les respectives organitzacions.

L’acte de presentació va comptar amb la participació d’Albert Camps, president del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental; Josep Pujadas, president de la Fundació BM Granollers; Maria Carme Argemí, presidenta del CHP Bigues i Riells, i els alcaldes de Granollers, Josep Mayoral, i de Bigues i Riells del Fai, Joan Galiano. 

D'altra banda, l'acord crea una relació de dos anys i per tant dona força al vincle entre el Club i el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental. També cal destacar la participació del Club Hoquei Patins Bigues i Riells perquè entre tots fem possible aquest acord.

Albert Camps, president del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental va comentar que “entronca amb el projecte d’esports i igualtat de gènere que impulsen ambdós clubs, com ara, l’equitat en la distribució dels recursos, la comunicació no sexista, la promoció de la participació de nenes, noies i dones, la paritat als equips tècnics i a les juntes directives, fer front a la discriminació de gènere i l’assetjament sexual i el reconeixement i referents femenins”. La tasca d’aquests clubs van més enllà de l’estricta competició esportiva, “fomenten la formació en valors com la igualtat, el respecte i la solidaritat, de la mateixa manera que en el Consorci es promouen projectes que tenen en compte les entitats del tercer sector que treballen per a la integració social dels més desfavorits”.

Pujadas i Argemí van destacar la importància d'aquest tipus d'iniciatives “per ajudar l’esport femení i contribuir a fomentar els valors associats a la pràctica esportiva”. També han destacat que són “entitats compromeses amb el medi ambient i que participen dels mateixos objectius que el Consorci”.

Banner InferiorcatCAT