fbpx

A la presentació d'aquest dimecres, la nova Junta ha presentat a tots els seus membres i la incorporació de nous integrants

El president Alfred Serra ha presentat el nou model organitzatiu del Club, basat en el treball en equip i en el valor de les persones. A l’acte, celebrat a la sala de premsa del Palau d'Esports de Granollers, han estat present tots els membres de la nova Junta i els mitjans de comunicació.

Alfred Serra ha començat la presentació fent una menció especial a la Junta Directiva sortint, que ha deixat el seu projecte amb una estabilitat esportiva i econòmica després de la crisi econòmica que es va patir fa uns anys.

A continuació, adjuntem la composició de la Junta Directiva i els seus càrrecs:

La nova Junta Directiva, amb alguns membres de l'anterior, té com a objectius prioritaris revitalitzar la massa social, definir un projecte de futur viable i sostenible i potenciar l'àrea del femení dins de l'estructura global del club. De l'anterior junta repeteixen Mireia Cammany a l'àrea social, Jordi Capdevila a la financera, Pol Garcia a la de promoció esportiva i Pep Blanchart a la gerència. A aquest nou projecte se'ls uneixen: Miquel Barbany a l'àrea de patrocini, Miguel Ángel Gutiérrez i l'exjugador Marc García a l'àrea esportiva i Ignasi Cortadellas a la de màrqueting.

 

 

Banner InferiorcatCAT