El KH-7 BM Granollers haurà de remuntar dissabte al Palau per estar a la Fase final de la Copa de la Reina

El KH-7 BM Granollers no ha arrencat l’any de la millor manera. L’equip de Salva Puig va caure per la mínima (21-20) davant el C.BM Morvedre, de Sagunt, en el partit d’anada de la 2a ronda de la Copa de la Reina. Malgrat la derrota, la diferència és mínima i el KH-7 BM Granollers tindrà l’oportunitat de capgirar l’eliminatòria al Palau d’Esports de Granollers aquest dissabte (16:30 en directe per VOTV) per tal d’aconseguir el bitllet per la final a 8 de Guipúscoa, que tindrà lloc entre el 29 d’abril i l’1 de maig.

L’escàs encert ofensiu dels atacs en els primers minuts ja feia preveure que seria un marcador escarransit que, a més a més, encara va ser més accentuat amb l’aparició d’ambdues porteres. Per bé que els dos equips tenien imprecisions, el KH-7 va saber treure més rèdit dels errors locals per agafar els primers avantatges del partit (3-4 i 4-6). Passat l’equador del primer temps, les granollerines van obrir l’escletxa més gran del partit amb un parcial d’1-5 (7-11, min 22), que va obligar al tècnic local a demanar temps mort. Les locals van reaccionar en els darrers minuts i aprofitant una exclusió vallesana van poder escurçar la diferència a un únic gol al descans (12-13).

L’inici de les saguntines al segon temps va ser bo, atès que van tornar a agafar les regnes del partit amb un parcial de sortida de 2-0, fet que no aconseguien des del 3-2 inicial. No obstant això, va tornar a aparèixer Wiggins a la porteria per aturar l’hemorràgia, això juntament amb els gols de Prelchi i Minto van permetre al KH-7 tornar a comandar al partit (15-16, min 41). El matx s’anava a decidir per petits detalls pel fet que ambdós atacs no tenien excessiva clarividència ofensiva. En els darrers minuts, on cada gol valia or, el Morvedre es va mostrar un pèl més eficaç i va poder endur-se el petit avantatge pel partit de tornada.

Nicole Wiggins, Ana González (3), Jana Castañera (2), Lora Sarandeva, Carmen Prelchi (4), Janna Sobrepera (1) i Ona Vegué (1) [set inicial]; Dana Aguiar (ps), Anna Colomer, Elene Vázquez, Lea Kofler (3), Dias Minto (3), Paula Milagros (3), Yumi Tamada i Martina Capdevila.

Patrícia Encinas, Caterina Benedetti (2), Fiorella Corimberto (5), Mariangeles de Uriarte (2), Celia López (2), Lucía Gámez (2) i Andrea Claramonte (1) [set inicial]; Sónora Solano (ps), Malena Guerisoli, María Marín, Irene Botella, Matilde Tisato, Naiara Rubira (2) i Andrea Roda (5).

José Manuel Iniesta i Alberto García. Exclusions per Fiorella Corimberto per part del C.BM. Morvedre i Lea Kofler, Ona Vegué i Carmen Prelchi per part del KH-7 BM Granollers.

1-2, 3-2, 4-6, 7-9, 8-11, 12-13 [descans]; 13-13, 15-14, 18-18, 19-19, 19-20 i 21-20 [final].