fbpx

L'extrem esquerre del Fraikin BM Granollers, Edgar Pérez, ha comunicat que es retirarà de l'handbol professional al final de la present temporada

Així ho ha anunciat en una roda de premsa molt emotiva al Palau d'Esports de Granollers. Pérez, acompanyat del president del club Alfred Serra, la seva família i dels seus companys d'equip va argumentar "els meus únics motius són per un tema de salut és una decisió personal, al llarg de la meva carrera he patit lesions de genoll que he acabat superant, però a dia d'avui el meu cos no dona el que el meu cap li demana. Són 22 anys de carrera com a jugador que definiria com a intensa. He hagut de remar molt per aconseguir els meus objectius. M'he sentit, em sento i em sentiré un privilegiat. Només penso en gaudir de cada segon que em queda amb els meus companys fins a final de temporada."

L'extrem vallesà, de 27 anys, deixa l'handbol d'elit després de vint-i-dos anys al club, les últimes set al Fraikin BM Granollers, amb el què va debutar l'octubre del 2013.

Edgar, format al planter del Club BM Granollers, sempre ha vestit l'elàstica vallesana. Fins ara ha deixat un llegat de 214 gols en set temporades que ha jugat a la Lliga Sacyr Asobal i 15 en competició europea.

Els seus entrenadors durant la seva etapa com a jugador han estat Aleix Caussa, Kike Gallego, Antonio Rama, Sergio Pozo, Xavi Álvarez i Toni Garcia.

Des del Club BM Granollers volem donar suport a la seva decisió i desitjar-li molta sort en la seva nova etapa.

 

Banner InferiorcatCAT