fbpx

Granollers, 19 de setembre de 2022


Des del Club Balonmano Granollers comuniquem la incorporació del Sr. Victor Vilà com a nou director general del Club. Aquesta incorporació es produeix després que el fins ara Gerent de l'entitat, el Sr. Josep Blanchart, comuniqués al president del club, el Sr. Alfred Serra i a tota la Junta Directiva la seva voluntat de fer un pas al costat en la gestió de la nostra entitat per motius personals.

El Club ha treballat intensament a buscar un relleu a l'alçada d'una entitat com la nostra, on desitgem que el nou director general pugui aportar, amb la seva experiència i dedicació, un creixement a tots els nivells del club. Aquesta incorporació va alineada amb un dels principals objectius que es va marcar la Junta Directiva d'enguany, que és la professionalització de l'estructura de l'entitat.

El Sr. Victor Vilà serà presentat demà dimarts 20 de setembre a les plantilles del Fraikin BM Granollers i el KH-7 BM Granollers i farà una compareixença davant els mitjans de comunicació pròximament.

El Sr. Josep Blanchart continuarà vinculat a l'entitat duent a terme tasques importants on, gràcies a la seva experiència, aportarà molt valor pel seu desenvolupament. El Club Balonmano Granollers vol agrair al Sr. Josep Blanchart la grandíssima tasca excecutada al capdavant del club durant més de 30 anys, on gràcies a la seva feina la nostra entitat ha pogut assolir grans fites tant en l'àmbit esportiu com social a escala local, nacional i internacional.

Junta Directiva del Club BM Granollers

Banner InferiorcatCAT