Ferran Solé intenta penetrar a la defensa de l'Ángel Ximénez

Desfeta del Fraikin BM Granollers davant l’Ángel Ximenez Puente Genil BM en un partit en què els vallesans han aconseguit guanyar de sis gols durant la primera meitat però que els cordovesos han aconseguit capgirar i s’han acabat enduent els dos punts (25-27).

El partit ha començat amb un estira i arronssa dels dos equips, amb un empat i gol constant fins al minut 10 quan, Rodrigo Salinas ha aconseguit posar al Fraikin BM Granollers per sobre al marcador (3-2). A partir d’aquest moment, els vallesans han encarrilat un seguit de jugades ofensives amb encert que han portat a l’equip local a aconseguir una màxima renda de sis gols amb un parcial de 6 a 0 en sis minuts (min. 16, 8 a 2). Però els de Antonio Ortiz no han perdonat i han aconseguit acostar-se al marcador. Amb aquest petit avantatge visitant, Toni Garcia ha fet parar el cronòmetre per donar aire als seus jugadors i afrontar els últims minuts abans de marxar al descans (min. 22, 9 a 5). Tot i que Matías Schulz ha estat pletòric sota pals, aconseguint fins a un 81% d’efectivitat durant la primera meitat del primer temps, la defensa vallesana s’ha encallat i això ha fet que els cordovesos ajustéssin el marcador, marxant al descans a només dos gols per sota i deixant clar que no seria fàcil pel Fraikin BM Granollers tornar a encarrilar el partit (10 a 8).

La segona meitat ha començat amb més bon peu que el final del primer temps pels de Toni Garcia. El Fraikin BM Granollers ha aconseguit tornar a marxar al marcador. Amb Ferran Solé i Adrià Pérez contundents des de les bandes de cara a porteria i amb la brillant actuació de Matías Schulz, els vallesans es plantaven a l’equador de la segona part amb una renda de tres gols per sobre (min. 16, 20 a 17). Però a partir d’aquest moment, els homes de Antonio Ortiz s’han posat les piles i, mitjançant Juan Ignacio Soto i amb Francisco Chirosa sota pals, han aconseguit acostar-se al marcador. El Fraikin BM Granollers ha vist com s’anaven esvaïnt les possibilitats d’endur-se el matx i no ha sigut capaç d’acabar amb efectivitat les seves jugades ofensives. Les pèrdues de pilota i les aturades de Chirosa no han permès que els vallesans poguéssin efectuar el què tienen en ment per emportar-se els dos punts. Toni Garcia ha decidit aturar el temps quan, l’Ángel Ximenez Puente Genil s’ha posat per davant al marcador (min. 58, 25-26). Però, amb només dos minuts a l’electrònic i amb una nova aturada de Chirosa a un llançament d’Adrià Pérez, el Puente Genil ha aprofitat el contraatac per posar-se dos per sobre. Rodrigo Salinas ha intentat ajustar el marcador, de nou, sense sort sobre la botzina (25-27).

Una derrota que fa mal als homes de Toni Garcia ja que, després de la victòria ahir del Naturhouse la Rioja davant el Puerto Sagunto, els vallesans es posen a tres punts de la segona plaça de la classificació. La setmana que ve, el Fraikin BM Granollers viatjarà a Logronyo amb la única intensió de guanyar a la pista del seu antecessor a la Lliga Asobal. Els vallesans necessiten tornar amb els dos punts per seguir somiant en la segona posició i estan motivats per aconseguir-ho “encara tenim l’esperança i les ganes de lluitar per la segona posició i sinó per assegurar la tercera. Queden encara partits per aconseguir-ho”, explicava Ferran Solé al final del partit d’avui al Palau d’Esports de Granollers.

25 - Fraikin Granollers (10+15): Matías Schulz (Pol Sastre, ps); Edgar Pérez, Moi Blanxart, Albert Pujol, Pol Capdevila, Marc Garcia, Arnau Garcia, Adrià Pérez (5), Raúl Campos, Ferran Solé, Álvaro Ruiz (5), Víctor Tremps, Rodrigo Salinas (3), Nicklas Grundsten (3), Juan Del Arco (3).

27 - Ángel Ximénez Puente Genil (8+19): Arguillas (Chirosa, ps); Olea (2), Sánchez (1), Soto (5), Morales (-), Moya (2), Muñoz (2), de la Sierra (3), Fuentes (3), Río (2), Porras (-), Vázquez (3), Demovic (4, 3p).