fbpx

 

BMG logo

El Palau d'Esports de Granollers serà l'escenari del XXXIV Torneig Internacional Ciutat de Granollers el pròxim dijous 22 d'agost. Aquest esdeveniment reunirà equips d'alt nivell internacional en una jornada plena d'emoció i competició.

El KH-7 BM Granollers rebrà a un rival francès, el Bouillargues H. Nimes Mediterranee a les 18:00 h.  Seguidament, el Fraikin BM Granollers s'enfrontarà a un rival de Països Baixos, el Limburg Lions, per jugar a les 20:30 h. 

L’entrada serà gratuïta amb la voluntat d’apropar l’handbol de màxim nivell a tots els espectadors en aquest inici de temporada.

Declaracions de l'entrenador del Fraikin BM Granollers, Antonio Rama.

"És un partit especial per presentar-nos davant l'afició. En l'àmbit esportiu, és una trobada important a una setmana vista de la cita europea. Debutaran Tarcisio Freitas, Andrés Moyano i Jordi Deumal davant l'afició al Palau d'Esports de Granollers en el primer partit oficial de la temporada.
Respecte al rival, és un equip històric de Països Baixos, i una trobada molt atractiva per a l'afició del club. Animem que tothom vingui al palau a donar suport a l'equip. Tenim moltes ganes de començar aquesta temporada històrica."

 

Declaracions de l'entrenador del KH-7 BM Granollers, Robert Cuesta:
"Tenim moltes ganes de tornar a jugar al palau davant de la nostra afició i l'infern Granollerí. És un rival molt exigent, a nivell físic, ens exigirà el màxim, a més tenen molta velocitat en el joc. Aquests factors ens aniran molt bé per acabar d'enllistir la tornada a la competició. Debutaran la Claudia Juan i la Júlia Nuez, dos dels tres fixatges d'aquesta nova temporada. La Belén Rodríguez, encara no ho podrà fer ja que està disputant el mundial de Xina amb la selecció espanyola juvenil.
Tenim moltes ganes d'afrontar aquest partit i que que ens acabi d'ajudar per preparar l'inici de la temporada."

Banner InferiorcatCAT