fbpx

El BM Granollers estrena botiga online per apropar el Club a tot el món.

Granollers, 27 d'agost de 2024

El Club BM Granollers es complau a anunciar el llançament de la seva nova botiga online, BMG STORE (bmgstore.cat), un pas important en l'estratègia de creixement i professionalització del club. Per primera vegada en la història del BM Granollers, els aficionats d'arreu del món podran adquirir les primeres equipacions dels equips del club deforma online, així com una àmplia gamma de productes oficials, incloses samarretes, bufandes i altres articles de marxandatge. Les comandes es podran servir i entregar aqualsevol part del món, reforçant així la presència global de la marca BMG. La gestió integral de la botiga online s’engloba en el marc de l’acord del Club BM Granollers amb ‘Handbol a un pas’, empresa de retail especialitzada en l’handbol i líder del sector.

El directiu responsable de l’àrea de màrqueting i comunicació, Javier López, ha destacat la rellevància d'aquest llançament: “Aquest nou projecte suposa un gran pas endavant per al club, impulsa la marca BMG i la fa accessible des de qualsevol part del món. El nostre objectiu era que qualsevol persona del món pogués tenir una samarreta o bufanda del BM Granollers i això ara és una realitat. Hem treballat intensament per complir aquest desig, i estem segurs que aquesta iniciativa serà molt ben acollida per tots els nostres seguidors.

”Per la seva banda, Alfred Serra, president del Club BM Granollers, ha subratllat la importància d'aquest nou projecte en el marc de l'estratègia global del club: "La nova botiga online reforça l'estratègia del nostre projecte, que professionalitza el club en l'àrea de màrqueting i comunicació, una àrea prioritària i amb la que estem treballant més projectes per a fer el club més atractiu i accessible per a tothom. Ens trobem en una temporada molt especial, ja que celebrem el nostre 80è aniversari, i la presentació d'aquestes noves equipacions emblemàtiques és un altre motiu d'orgull.

”El llançament de la BMG STORE arriba en un moment clau per al BM Granollers, que celebra el seu 80è aniversari amb unes equipacions especials que ja estan disponibles a labotiga online. A més, aquestes també es podran adquirir a la botiga oficial del Palau d'Esports des del primer partit de la Lliga Plenitude al Palau d’Esports.

La BMG STORE (bmgstore.cat) ja està disponible i convida a tots els seguidors del club a descobrir i adquirir els productes oficials del BM Granollers. Aquesta nova plataforma és un pas més en el compromís del club per apropar-se als seus aficionats i fer créixer lacomunitat BMG en l'àmbit internacional.

Banner InferiorcatCAT