fbpx

El BMG inicia una nova etapa sota la direcció d’una persona de Club

La Junta directiva del Club BM Granollers ha nomenat Jordi Boixaderas, nou gerent de La Junta directiva del Club BM Granollers ha nomenat Jordi Boixaderas, nou gerent de l’entitat. Aquest, substituirà Victor Vilà, que deixa el club per motius d’àmbit personal.

Jordi Boixaderas és una persona de confiança i experiència acreditada en la gestió, que va començar a treballar a l’estructura del BM Granollers l’any 2003. La seva professionalitat i capacitat resolutòria ha estat un valor que el Club sempre ha reconegut positivament. Boixaderes exerceix el seu nou càrrec desde l’inici de la present temporada, i també continuarà realitzant la tasca de delegat d’equip del Fraikin BM Granollers.

Aquest nomenament arriba en el marc de creixement i consolidació del projecte de Club, que tindrà també la incorporació de Pol Blanchart, com a responsable de la Granollers Cup i adjunt a gerència. Pol Blanchart, està format en gestió esportiva i té experiència professional contrastada en esdeveniments esportius. En l’àmbit de comunicació, es suma a l’estructura Mireia Jiménez com a nova responsable.

Amb aquests canvis, el BM Granollers referma aquesta nova etapa amb el compromís de professionalització i el creixement de totes les àrees de l’entitat.

L’estructura corporativa del Club BM Granollers:

- Jordi Boixaderas: Gerent

- Pol Blanchart: Responsable de la Granollers Cup i adjunt a gerència

- Mercè Blasi: Responsable d’Administració

- Mireia Jiménez: Responsable de Comunicació

 

L’estructura professional de l’Àrea Formativa del Club BM Granollers:

- Aleix Caussa: Coordinador de la Base

- Ricard Parera: Coordinador de l’Escola Esportiva

- Judit Viaña: suport a l’àrea d’iniciació

Una novetat del projecte d’Handbol Base és el ‘Pla de millora individual’ en el qual s’integren dins de l’àrea formativa del club: Pau Ventura, Jordi Pedrola, Marc Cañellas i Arnau Ortuño, que també serà el responsable del Projecte Vallbona.

La Junta Directiva té el convenciment que amb aquest nou equip professional el Club BM Granollers continuarà sent un referent en el món de l’handbol, construint un projecte esportiu i social sòlid i de futur.

Aprofitem l’avinentesa per agrair a tots els professionals i col·laboradors del Club que formen part de l’entitat el seu esforç i dedicació inestimable.

bmgstore_banner_web-1.png

Fraikin KH7-nou  coaliment SAGALES AjGranollersEuromadi-1La mútua de Granollers