Dura derrota del Fraikin BM Granollers a Logronyo davant un Naturhouse La Rioja molt més contundent i encertat en atac (31 a 26).

Els de Toni Garcia es situen a 5 punts de la segona posició i ja tenen la mirada posada a la Final a quatre de la Copa del Rei del cap de setmana vinent. Tot i la derrota d'avui l'equip de Granollers encara té molt a dir en els darrers partits de lliga i seguir demostrant la gran temporada que està duent a terme.

Els primers minuts de joc han estat dirigits per un Naturhouse La Rioja molt posat dins del partit. Els locals han aconseguit un parcial de 3 a 0 en tan sols tres minuts. Juan Del Arco ha estat l'encarregat d'obrir el marcador pel Fraikin BM Granollers al minut quatre de partit. Els vallesans, amb dificultats de cara a porteria, han tingut mala sort en aquest inici de partit en el que, la defensa ha intentat, sense sort, aturar la intensitat i la força dels atacs del Naturhouse. Toni Garcia ha decidit parar el cronòmetre (min. 7, 6 a 2) per demanar més intensitat i anticipació en defensa i millorar la definició de les jugades ofensives. Temps mort que ha servit per donar una espenta als granollerins que han aconseguit acostar-se al marcador mitjançant un parcial de 0 a 2 (min. 12, 8 a 5). El Fraikin, per això, ha anat veient com els de La Rioja tornaven a marxar. Les pèrdues de pilota i les fallades de cara a porteria no han deixat que els vallesans entressin en el partit mentre els locals aconseguien un parcial de 6 a 1 (min. 17, 11 a 6). Quan el Naturhouse es trobava a +7 gols en el marcador (min 22, 13 a 6) el Fraikin BM Granollers ha intensificat el seu joc i ha marcat un parcial de 5 a 0 acostant-se al marcador i posant pressió al Naturhouse La Rioja (min. 25, 13 a 10). Amb aquest parcial, Jesús Javier González ha parat el cronòmetre per donar aire al partit. Quan el temps ha tornat a rodar, les coses s'han complicat pels vallesans. Una doble exclusió de Marc Garcia i Adrià Pérez ha fet que els de Rioja fessin un parcial de 3 a 0 i deixessin al Fraikin sense anotar durant els últims cinc minuts abans del descans (16 a 10).

Amb la represa del partit, els granollerins necessitaven començar la segona part molt més intensos i amb més definició ofensiva per tal d'aconseguir contrarestar la diferencia al marcador de 6 gols. Tot i que als primers minuts s'ha produït un intercanvi de gols, el Fraikin ha aconseguit marcar un parcial de 0-3 en 8 minuts reduint el marcador a 19-14 al minut 10. Però ni així ha estat possible, donat que els homes de Jota González han recuperat l'encert ofensiu i Jorge Martinez no ha perdonat sota pals. Amb el pas dels minuts el Fraikin no ha estat capaç d'acostar-se al marcador tot i s'ha mantingut sempre ha una distancia de 5 gols per sota. No ha estat fins al 47' que els vallesans han aconseguit baixar d'aquesta renda i posar-se a quatre gols 23 – 19. Però quan els vallesans han pogut posar-se a -3 ha aparegut de nou el porter local aturant un xut d'Arnau Garcia. Als darrers minuts, ni Nicklas Grundsten, que ha destacat pel seu gran encert a porteria anotant els 7 xuts que ha realitzat a porta, ha pogut evitar que els de Logroño sentenciessin el partit deixant els dos punts a la Rioja (31 a 26).

Els de Jota González han guanyat en intensitat i encert davant un Fraikin BM Granollers que ha vist com la definició en atac ha fallat i sota pals Matías Schulz ha marcat una de les estadístiques més baixes en el que portem de temporada aturant només 10 dels 41 xuts que ha rebut (24%). Amb aquest cop d'avui a Logronyo, el Fraikin torna a Granollers per posar-se 100% a treballar de cara al cap de setmana vinent. Els vallesans viatjaran a Pamplona per disputar la Final a quatre de la Copa del Rei. Una competició que els servirà per desconnectar i recuperar ànims de cara al final de la Lliga. Els de Toni Garcia s'enfrontaran dissabte que ve a les 20h al BM Huesca i, en cas de victoria, jugarien diumenge la que seria la segona final aquesta temporada.

31.- Naturhouse: Jorge Martínez (p), Petrus (6), Tioumentsev (6), Garabaya (4), Masachs (3, 2p), Ángel Fernández (1), Eilert (1), Aguinagalde (p), Sánchez Migallón (1), Patrianova, Luisfe (5), Malasinskas, Ángel Romero (4) i Pedro Rodríguez.

26.- Fraikin BMGranollers: Schulz (p), Solé (1), Raúl Campos (1), Marc García, Del Arco (3), Adriá Pérez (2), Grundsten (7), Edgar Pérez, Vila, Blanxart (2), Pujol, Capdevila, Arnau García (2), Jordi Puig, Resina, Álvaro Ruiz, Trems (1), Rodrigo Salinas (7) i Forns.