fbpx
Sénior Femení del BM Granollers

Les noies de Carles Viver juguen aquest cao de setmana la fase d'ascens a Oviedo

Les noies de Carlos Viver viatgen a Oviedo amb la il·lusió de fer un bon paper en aquesta fase.

 

Els èxits no paren d'arribar pel Senior Femení BM Granollers. Les noies de Viver viatgen aquest cap de setmana a Oviedo amb l'objectiu de fer un bon paper i tancar aquesta fase entre els dos primers classificats "Sabem que és molt complicat donat que el nivell dels rivals és molt alt i molt semblants entre ells condició que, a priori, indica que hi haurà molta igualtat a tots els partits" explica el tècnic de les vallesanes. De fet, l'equip té clars quins són els seus punts forts: la falta de pressió afegida per l'ascens al tractar-se de les primeres fases a les que accedeix el grup i a la vegada la gran qualitat que té la plantilla en general. Aquests factors són precisament els que fan afrontar aquestes fases amb optimisme i amb "ganes d'aspirar a tot" tal i com diu Viver.

L'equip arriba en un bon estat anímic i físic. L'aturada en la competició des de que va acabar la lliga regular fins a l'inici d'aquestes fases ha permès a la plantilla preprarar-les en condicions tot i que la falta de competició i l'ansietat de començar aquesta etapa puguin tractar-se de punts negatius.

El Sénior Femení jugarà una de les dues fases d'ascens,la que es juga a Oviedo (l'altre tindrà lloc a Logronyo). El funcionament d'aquestes fases és jugar tots els equips contra tots i els dos primers classificats de cada seu es classificaran per un nou sector que es jugarà d'aquí a 15 dies. Les rivals de les vallesanes en aquesta primera fase seràn el Oviedo BM, el Beti-Onak i el Vicar Goya. El primer partit que disputaran les noies de Viver serà demà divendres a les 18h contra les amfitriones, el Oviedo BM. Dissabte a les 20h tindran el segon enfrontament davant el Beti-Onak i, finalmeent, es veuran les cares amb el Vicar Goya el diumenge a les 10:30h. El técnic granollerí i les seves noies estan disposats a deixar-s'hi la pell tot i les baixes de Joana Capdevila i Lídia Grañana. Des del Bm Granollers, volem desitjar tota la sort al nostre equip Sénior Femení!

Laura Lanau i Mireia Portabella
Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT