El Fraikin BM Granollers ha guanyat al Palau d'Esports de Granollers al Servigroup Benidorm al primer enfrontament a casa (37-31). Tot i que al començament el partit ha estat igualat amb bones accions ofensives i defensives part dels dos equips (15-13), després del descans l'equip ha sabut donar-li la volta.

Jordi Deumal ha sigut el màxim golejador amb un total de 8 gols, i el MVP del partit. A més, Víctor Romero ha marcat 7 gols de 7 llançaments i Roberto Rodríguez també ha realitzat bones aportacions amb un 33,33% d'efectivitat.

El tècnic Antonio Rama ha destacat  "La primera part ha estat molt igualada. Ens ha costat molt el joc. El canvi s'ha notat a la segona part, hem treballat millor i ha sigut el factor decisiu per aconseguir la victòria."

El pròxim repte de l'equip és davant l'Helvetia Anaitasuna, el diumenge 29 a les 19:30 h a Pamplona.