El KH-7 BM Granollers no ha pogut vèncer al Conservas Orbe Zendal BM Porriño a Pontevedra (25-22). La primera part ha estat caracteritzada per una constant mínima avantatge per part de l'equip gallec, tot i això, les jugadores de Cuesta han aconseguit marxar al descans amb un gol d'avantatge a favor (13-14).

Els primers 20 minuts de la segona part han estat marcats per la igualtat numèrica, però les contínues errades en atac i les pèrdues de pilotes han sigut decisives perquè l'equip local sentenciés el partit.

La capitana, Martina Capdevila ha sigut la màxima golejadora amb un total de 7 gols, seguida d'Ester Somaza amb 4, i Carla González amb 3.

L'entrenador Robert Cuesta ha mencionat  " Hem començat el partit de menys a més, però al final hem aconseguit marxar d'un gol a favor al descans.  La segona part ha sigut un enfrontament d'alternatives i ens ha castigat les errades en atac. Tot i això, l'equip ha demostrat un gran joc i aquest és el camí. Haurem de millorar les situacions de final de partit."

El pròxim matx del KH-7 BM Granollers és davant l'Elda Prestigio el dissabte 5 d'octubre a les 18:30 h al Palau d'Esports de Granollers.