fbpx

Aquest diumenge a les 19:30 h, el Fraikin BM Granollers visita a l'Helvetia Anaitasuna a Pamplona. Els granollerins tenen davant un enfrontament clau per sumar la segona victòria de la temporada i situar-se a la part alta de la classificació. 

Tot i que la pista és complicada i el Fraikin BM Granollers no ha aconseguit sumar dos punts en els darrers dos enfrontaments a Pamplona, l’equip viatja a Navarra amb bones sensacions després de sumar dos punts al Palau d'Esports davant el Servigroup BM Benidorm (37-31).  

El central Gerard Domingo ha destacat la dificultat de la pista, del rival, i la voluntat de l'equip de seguir sumant dos punts "És un camp molt difícil, fa dos anys que no guanyem a Pamplona, però tenim clar que volem seguir encadenant victòries per seguir a la part alta de la classificació."

Per la seva banda, l'Helvetia Anaitasuna, ha iniciat la lliga amb una victòria davant el Viveros Herol BM Nava (28-27) i una derrota contra l'Impulse BM. Guadalajara (32-29). El conjunt buscarà aconseguir també la segon victòria de la competició. 


L’entrenador, Antonio Rama, ha matisat que el triomf davant el BM Benidorm no els ha de relaxar sinó que l'equip ha de seguir aquest camí. Analitzant el rival, el tècnic ha destacat  "Serà un partit difícil. És un equip que pressiona molt, tenen jugadors molt ràpids, i juguen moltes situacions d'1x1." Així mateix, Rama ha remarcat que "serà un duel molt lluitat, es decidirà en els últims minuts. Així que haurem de treballar-lo."

 

bmgstore_banner_web-1.png

Fraikin KH7-nou  coaliment SAGALES AjGranollersEuromadi-1La mútua de Granollers