El Fraikin BM Granollers ha guanyat a l'Helvetia Anaitasuna en un final d'infart (28-29) a Pamplona. El partit ha estat molt igualat durant els 60 minuts, arribant al descans amb un empat (14-14). Tot i que després de la mitja part, l'equip local ha realitzat un parcial de 3-0, els jugadors vallesans han capgirat el marcador en els últims minuts per acabar de sentenciar el partit amb una victòria.

El capità Antonio García ha sigut el màxim golejador amb un total de 6 gols, seguit de Ferran Castillo amb 5, i el pivot Iván Montoya amb 4.

El porter Roberto Rodríguez, amb un 28.26% d'encert, ha destacat " La valoració del partit és molt positiva. Guanyar a la Catedral sempre és molt difícil i estic molt orgullós de l'equip perquè hem sigut capaços de revertir un partit que estava gairebé perdut."

El tècnic granollerí també ha valorat positivament el matx  "És de les victòries que es valoren molt. Aquesta pista és molt complicada i el rival estava fent un molt bon partit.

El pròxim enfrontament del Fraikin BM Granollers és davant el Recoletas At. Valladolid, el divendres 4 d'octubre a les 21:30 h al Palau d'Esports.