fbpx

Aquest divendres a les 21:30 h, el Fraikin BM Granollers rep al Recoletas At. Valladolid al Palau d'Esports. Els granollerins tenen davant un enfrontament clau per sumar la tercera victòria consecutiva de la temporada i fer un pas endavant cap a la part alta de la classificació. 


En els darrers enfrontaments entre el Fraikin BM Granollers i el Recoletas At. Valladolid, els equips s'han repartit els punts, victòria al Palau (35-27) i derrota a Huerta del Rey (36-30). 

El nou fitxatge i exjugador de l'equip visitant, Tarcisio Freitas, ha valorat la qualitat dels jugadors "Serà un partit difícil, tenen jugadors amb molta qualitat i els nous fitxatges tenen molt potencial". A més, ha afegit  "Serà molt il·lusionant jugar contra els meus antics companys. No obstant això, vull fer un bon partit i aconseguir els dos punts.

L’entrenador, Antonio Rama, també ha destacat les noves incorporacions que reforcen positivament el seu planter  "Tenen un equip que sap treballar l'1x1, la circulació de la pilota, i una defensa molt activa. A més, han reforçat molt bé la seva porteria i els nous fitxatges els hi permeten tenir aquesta velocitat de joc que els caracteritza. 
El tècnic ha valorat el matx amb motivació i ambició "Tenim moltes ganes de seguir sumant dos punts a casa davant de la nostra afició. Són molt importants per obtenir bones sensacions abans de començar competició europea".

Per la seva banda, el conjunt arriba al Palau amb un empat davant el Frigoríficos del Morrazo (34-34), una derrota contra el Viveros Herol BM. Nava (38-33), i una victòria davant l'Impulse BM.Guadalajara (30-26).

bmgstore_banner_web-1.png

Fraikin KH7-nou  coaliment SAGALES AjGranollersEuromadi-1La mútua de Granollers