El Fraikin BM Granollers ha guanyat al Recoletas At Valladolid (42-36) al Palau d'Esports de Granollers en una gran segona meitat. El partit ha començat amb uns minuts intensos i igualats per part dels dos equips. Abans d'arribar al descans els granollerins han realitzat un parcial 0-4 que els ha permès tenir una certa renda de diferència (18-14) al temps mort.
La segona meitat ha estat marcada pel domini del Fraikin BM Granollers tant ofensivament com defensivament, que els ha permès mantenir la superioritat i obtenir els dos punts.

El central Ferran Castillo, nomenat MVP del partit ha sigut el màxim golejador amb un total de 8 gols, seguit del capità Antonio García amb un total de 6 gols. El porter Roberto Rodríguez, ha fet una un 27.91% d'encert amb un total de 12 aturades, i per la seva part, Pau Panitti té un 37,50% d'efectivitat.

Així mateix, Castillo ha mencionat "La clau del partit ha sigut la bona defensa i l'ajuda a la porteria." El tècnic granollerí ha valorat positivament la victòria i l'esforç dels jugadors "La diferència al marcador pot donar la sensació que hagi sigut un partit fàcil, però el ritme marcat ens obligava a estar molt concentrats i evitar errors."

El pròxim enfrontament del Fraikin BM Granollers és davant el Gornik Zabrze el dimarts 8 d'octubre a les 20:45 h a Polònia.