El KH-7 BM Granollers ha empatat amb l'Elda Prestigio al Palau d’Esports de Granollers. (24-24). L'equip de Robert Cuesta ha començat el matx molt desconcentrat, factor que ha permès que el rival dominés els primers minuts. Després del temps mort, sol·licitat per Cuesta, el KH-7 BM Granollers ha reaccionat positivament i han aconseguit restar diferències abans d'acabar la primera meitat de joc (12-14 al descans)

Un cop el partit reprès, el KH-7 BM Granollers s'ha mostrat més concentrat i han lluitat al màxim per salvar un punt d'aquest matx, en el que han estat per sota del marcador durant els 60 minuts.

Ester Somaza ha sigut la màxima golejadora per part de l'equip granollerí, amb un total de 6 gols i l'MVP del partit.

Declaracions de l'entrenador, Robert Cuesta, “Ha estat un punt de fe. Tot i que hem tingut la darrera ocasió de gol, ens hem contaminat del ritme del rival i això ens ha perjudicat. Tot i això, hem aconseguit salvar el partit i obtenir un gran punt.”

El pròxim enfrontament del KH-7 BM Granollers és davant el Mecalia Atlético Guardés el dissabte 12 d'octubre a les 19:00 h a Pontevedra.