fbpx
El BM Granollers Femení juga l'últim assalt de la fase d'ascens a Divisió d'Honor

El Sènior Femení del BM Granollers torna a Oviedo aquest cap de setmana per disputar la fase final d'ascens a Divisió d'Honor.

 

Dues setmanes després de disputar el primer assalt de la fase d'ascens a Divisió d'Honor, el BM Granollers Femení torna a Oviedo, aquest cap de setmana, per disputar la última fase que decidirà els dos equips que pujaran a la categoria reina. Les noies de Carlos Viver saben que no ha estat gens fàcil arribar fins aquí, però el seu esperit i les ganes de tot l'equip les ha portat a aquest premi i no estan disposades a tirar la tovallola "l'estat d'ànim de l'equip és immillorable, com no podia ser d'una altra manera". La unió que té aquest grup i el seu bon estat de forma ha fet que ara estiguin aquí, havent superat tots els obstacles que se'ls han posat al davant. Saben que aquest últim repte no serà gens fàcil, però estan disposades a tot per aconseguir-ho "ens enfrontem a un equip molt complicat. És un equip molt complet i amb molta experiència. Serà molt difícil, però nosaltres no tenim res a perdre" assegura el tècnic vallesà. Carlos Viver, com ha fet durant tota la temporada, es mostra molt content amb el seu equip i valora la temporada d'excel·lent "nosaltres no tenim res a perdre i ens ho juguem tot ara a una carta. La nostra temporada està feta i tot el que ens esta passant és un regal per la feina ben feta. Segur que aquest cap de setmana aprendrem alguna cosa nova com vam fer fa dues setmanes. Lluitarem fins al final i esperarem a que soni la flauta".

Les granollerines s'enfrontaran dissabte en semifinals al BMC Mavi Nuevas Tecnologías i, en cas de superar aquest gran duel, passarien a jugar la final el diumenge. L'altra semifinal es jugarà entre el BM Oviedo i el Asisa Málaga Costa del Sol. Els dos equips que s'enduguin les victòries, seran ja ascendits a Divisió d'Honor. Els altres dos es veuran les cares, també diumenge, en el partit pel 3r i 4t lloc. Per aquesta fase final, el tècnic del BM Granollers Femení no podrà comptar amb Joana Capdevila ni Lídia Garañana, lesionades als creuats. La resta de la plantilla està disponible per lluitar per l'ascens "pel què fa a l'estat físic, es nota que és final de temporada. Però l'estat anímic suplirà qualsevol dolor que puguem tenir. On no arribi el físic, arribarà la il·lusió".

Des del BM Granollers, volem desitjar tota la sort del món al nostre equip Femení!

Laura Lanau i Mireia Portabella

Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT